Du er her: Forsiden Kattelegetøj

Katte elsker at lege med kattelegetøj

Måske tænker du, at legetøj til din kat et unødvendigt. Behøver man at bruge penge på det? Skal katte virkelig have noget at underholde sig selv med, kan de ikke klare det selv? Men katte skal have legetøj, både for at de kan udvikle deres sanser, men også for at de kan få motion. Det er sundt for dem at holde sig i gang, og legetøj er bedre motivation for din kat til at bevæge sig. Manglen på legetøj kan være en årsag til at nogle katte bliver tykke. Altså er det en måde at holde din kat sund og rask på, ved at købe noget legetøj.

Du kan også kombinere det med foder. Man kan nemlig nemt få legetøj, hvor man kan placere foder inden i den. Så skal katten arbejde for at få mad. Så er to fluer slået ud med et smæk. Så ja, i sidste ende handler legetøj blot om at holde katten motioneret og sund. Men din kat vil også elske dig for det.

Legetøjet har også fordele for dig

Ikke blot kan du købe legetøj, som kun kan bruges, hvis du leger sammen med katten. Men dette er også en måde, hvorpå du kan få lidt motion. Det kan til og med også være sjovt, så hvis du går og mangler noget at lave og du har en kat, hvorfor ikke prøve det? På den anden side, kan det også holde din kat lidt fra dig. Hvis katten bliver distraheret i sit legetøj, som den kan lege med alene, så kan du få lavet alt muligt, hvor den ikke forstyrre dig. Altså, hvis det nu var sådan en situation du stod i. Til sidst er det også en god måde, at få din kat til ikke at bide i dine ting.