Du er her: Forsiden Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim

Oprethold kæledyrets sundhed med produkter fra Boehringer Ingelheim

 

Danskerne har sjældent haft så mange kæledyr, som vi har i dag – og der er flere grunde til vores forkærlighed for de firbenede væsner.

I modsætning til mennesker elsker dyr ubetinget. De stiller ikke spørgsmål og kræver kun det allermindste af deres ejere.

Som mennesker har dyr dog også behov, der skal dækkes. Og er du kæledyrsejer, er det op til dig, at behovene bliver dækket ordentligt. Der følger nemlig et stort ansvar med at at have et kæledyr i familien.

Har du hund eller kat, skal du blandt andet være opmærksom på at dyret får: 

 

  • Ordentlig føde og god søvn
  • Rigelige mængder motion
  • Regelmæssig social kontakt

Hvis du har et kæledyr, ved du, hvor frustrerende det kan være, når kæledyret bliver sygt. Heldigvis er der hjælp at hente. Canem.dk forhandler blandt andet Boehringer Ingenheims produkter, der alle er udviklet specifikt til at opretholde sundheden for dit kæledyr.

 

Kæledyrenes typiske sundhedsproblemer

Ét af de mest udbredte kæledyrsrelaterede problemer for er skadedyr. For mange kæledyrsfamilier er lopper, myg, flåter og andre ubudne gæster nærmest fast inventar. Hvis dette gør sig gældende for dig, kan du med fordel tjekke vores brede udvalg af skadedyrsmidler fra Bayer.

Dog findes der også mange andre dårligdomme, der kan ramme dit kæledyr. Får din hund eller kat ikke nok motion, er der en forhøjet risiko for overvægt. Spiser dyret ikke sundt, kan der opstå problemer med dyrets tarmsystem. Hunde og katte har endda evnen til at blive nedstemte og deprimerede, hvis du ikke sørger for et sundt psykisk miljø i hjemmet.

 

Når kæledyret bliver sygt

Hvis dit kæledyr bliver sygt, er det altafgørende, at du først og fremmest finder ud af, hvad dyret fejler. I nogle tilfælde er det nemt at gennemskue, hvad der er galt. Dette gælder for eksempel, hvis dyret har fået lopper. I andre tilfælde kan det være svært at finde ud af, hvorfor dyret pludselig er blevet utilpas. Er du i tvivl om, bør du søge hjælp hos professionelle. Det kan nemlig være skadeligt for kæledyret, hvis du påbegynder en forkert behandling.

Der ligger mange dyreklinikker i Danmark, så uanset hvor du befinder dig, skulle der gerne være en behandler lige i nærheden. 

 

Om Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim er forskningsdrevet medicinalvirksomhed, som opererer globalt. Virksomheden specialiserer sig blandt andet i kosttilskud til dyr, og her på siden finder du en samling af deres produkter.

 

Hvor hurtigt virker produkterne fra Boehringer Ingelheim?

Boehringer Ingelheoms produkter har ikke nogen generel virkningsrelateret tidshorisont. Helingsperioden vil altid afhænge af kæledyret og af sygdommens omfang. Nogle sygdomme vil permanent følge dit kæledyr, og andre vil med den rette behandling fortage over tid.

 

Dette skal du være særligt opmærksom på

Når du køber kosttilskud eller medicin til dit kæledyr, skal du overordnet set være opmærksom på de samme ting, som når du køber ind til dig selv. Dosseringen vil både afhænge af kæledyrstypen og af dyrets størrelse, og det er vigtigt, at du ikke for eksempel giver medicin til din hund, som egentlig er udviklet til katte.

Hvis du har spørgsmål til produkterne fra Boehringer Ingelheim, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten telefon eller på mail. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette produkt til dit kæledyr.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!