Du er her: Forsiden Novartis

Novartis

Lopper og flåter er ikke overraskende meget generende væsner at invitere ind i dit kæledyrs pels. Det er kløende og irriterende for dit kæledyr, men det kan også være til stor gene for resten af hjemmet. Lopperne giver voldsomt kløe for dit kæledyr, men derudover kan de faktisk også overfør bændelorm. Derfor er det meget vigtigt, at I straks går i gang med Novartis behandling mod lopper, hvis I konstaterer, at jeres elskede kæledyr har været så uheldig at rage dem til sig.

Det samme gælder for flåter. Flåter er meget almindelige i Danmark, og du vil derfor helt utvivlsomt opleve, at de suger sig fast på jeres kæledyr. De er ubehagelige og kløende, men de kan også overføre sygdomme til hunden eller katten.

Se vores store udvalg af Novartis behandling mod flåter og lopper herunder og scroll ned for en uddybning.

Har din hund eller kat fået lopper?

Det er mere end almindelig frustrerende for både hund, kat og kæledyrsejer at skulle bøvle med lopper i dine søde kæledyrs pels. Det klør og er meget generende for dine hunde og katte, og når de først er kommet ind i pelsen, går det desværre rigtigt hurtigt.

En almindelig voksen er nemlig ganske produktiv og kan lægge helt op til 50 æg om dagen. Og så går det altså stærkt. Det betyder samtidig også, at hvis din hund eller kat først er blevet angrebet af lopper, så skal du sørge for at behandle dem med Novartis produkter i minimum 6 måneder. Det skyldes, at lopperne i forskellige stadier (herunder æg og larver) kan ligge i dvale i flere måneder, og dermed kan der ligge æg, som ikke er udklækket endnu.

Udover kløe kan lopperne desværre også overføre bændelorm til din hund eller kat. I absolut værste tilfælde vil bændelorm og lopper kunne forårsage blodmangel hos dine kæledyr. Få derfor igangsat Novartis behandlingen, så snart du opdager lopper i dit kæledyrs pels.

Derudover skal I også sørge for at kæmme pelsen ofte, ligesom I skal støvsuge, vaske og rengøre ekstremt grundigt i jeres hjem. Æggene fra lopper kan nemlig overleve ganske længe og i omgivelser, der ikke nødvendigvis er midt i hundens eller kattens pels.

Bøvler I med flåter på jeres kæledyr?

Flåten er et meget almindeligt skadedyr i Danmark, og det er derfor ikke på nogen måde usædvanligt, hvis dine kæledyr fra tid til anden vil have flåter siddende på sig. Flåten er en lille mide, som bider sig fast i hunden eller katten og suger blod. De kravler langt ind i pelsen, hvor de suger sig fast. Biddet kan give kløe og irritation, men de kan også overføre en lang række sygdomme gennem deres spyt, herunder borrelia, TBE og ehrlichia.

De kan gemme sig rigtigt godt i pelsen, og derfor er det vigtigt, at du løbende gennemgår hundens eller kattens pels – det gælder særligt, hvis du har været i skoven eller områder med højt græs. Man fjerner nemt flåter med en flåttang, men derudover bør du også behandle med Novartis midler mod flåter.

Forebyggelse mod flåtangreb

Der findes mange måder at forebygge mod flåter, hvad end der er tale om hunde eller katte.

Og én af dem er Novartis’ Spot on produkter, som dryppes i nakken på dit kæledyr cirka hver 4. uge. Herefter vil flåter og lopper dø.

Der findes desuden også tabletter, som optages i blodet og medfører, at både lopper og flåter dør hurtigt efter bid. Derudover kan du også købe særlige halsbånd til både hunde og katte, som har en afskrækkende effekt mod flåter. Begge sidstnævnte er dog receptpligtige.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!