Du er her: Forsiden Flexi

Flexi

Flexi er et populært brand, når det kommer til hundesnore. Mens nogle producenter og mærker udvikler forskelligt udstyr til vores kæledyr, er der andre, som specialiserer sig i bestemte produkter.

Den tyske virksomhed har gjort hundesnore til deres primære produkt. Igennem de seneste årtier er snorene blevet mere og mere avancerede, så du i dag kan få de mest funktionelle, slidstærke og komfortable snore, der vil glæde både dig og din hund.

Hos Canem.dk tilbyder vi et bredt udvalg af produkter fra Flexi, der er lavet med de mest innovative designs og de mest moderne materialer og funktioner.

Vælg den rette hundesnor i dag og skab masser af komfort og sikkerhed omkring dig og din hund, når I er på ture sammen.

Lær mere om visionen hos virksomheden

Flexi blev grundlagt ud fra et behov for at give hunde større komfort og sikkerhed i forbindelse med gåture, udflugter og træning. Virksomheden er kendt og rost for at videreudvikle på de populære og eftertragtede hundesnore. Hvert år lanceres der nye udgaver af snorene, som kommer hundeejere og kæledyr til gode i hele Europa.

Den tyske virksomhed beskæftiger cirka 300 ansatte, som tager sig af udvikling, produktion og videresalg.

Virksomheden vandt i 2010 prisen for at være årtiets brand. Prisen fik de blandt andet på grund af de enestående designs og fokusset på at anvende materialer, som ingen anden fabrikant af dyreartikler på dette tidspunkt gjorde brug af.

Skab sikkerhed og komfort på gåture med din hund

En stor del af trivslen hos din hund skabes i kraft af motion, aktivitet og træning. Der skal gås ture dagligt, og der er brug for frihed til at være udenfor på de tidspunkter, som matcher ind i din kalender.

Når du vil have masser af frihed og fleksibilitet med din hund i naturen, skal du vælge hundesnore fra Flexi.

Her kan du få produkter med reflekser, ekstra slidstærke materialer og komfortabelt håndtag.

Som følge af de modstandsdygtige materialer, kan du bruge kvalitetssnorene i både kulde, sne, regn og blæst. Du og din hund kan få produkter, der holder til mange års leg, træning og gåture.

På de mørke og dunkle tidspunkter af døgnet får det stor betydning for sikkerheden, at dig og din hund kan ses i trafikken. Hele linen på de nyeste hundesnore er lavet med refleksoverflade.

Dermed vil I blive lyst op, når lys fra modkørende bilister skinner mod jer.

Vælg hundeline der matcher størrelsen på dit kæledyr

Det vigtigste i forhold til valg af hundesnor- og line er størrelsen.

Hos Canem.dk går vi op i at tilbyde dig med en stor hund det bedste tilbehør og udstyr. De store hunde har brug for produkter, der er lavet i ekstra kraftige materialer, der holder til kæledyrets aktive og livlige natur.

Flexi designer deres produkter i forskellige størrelser. Der kan vælges Gigant snore i størrelse L og XL til de største hunderacer. Med dem får dit kæledyr ekstra line og frihed på gåture.

Disse giver dig som ejer mest kontrol og sikkerhed, og snoren vil holde i længere tid sammenholdt med en almindelig line til en normalstørrelse hund.  

Få det bedste sikkerhedsudstyr hos os

I alle produktbeskrivelser hos Canem.dk får du overblik over, hvilken størrelse hundesnor der vil være den rette til dit kæledyr.

Du finder størrelsesguider, der gør det nemt at vælge den produktudgave, der vil passe til vægten på din hund. Vi forhandler produkterne fra Flexi til skarpe priser, så du får masser af kvalitet og anvendelsesglæde med hundesnoren i mange år frem.