Alt i udstyr til din kat

Som katteejer ønsker man, at ens kæledyr har det godt og får hvad det bedste indenfor foder, udstyr, legetøj osv. Er du ny kattejer? Eller har du haft kat i mange år? Hos os tilbyder vi alt i kattelegetøj og udstyr til katte til både nye og erfarne katteejere.

Vores kærlighed til dyr er stor og vores vigtigste opgave er at betjene dig og dit kæledyr ved at finde frem til de rette produkter.

Hos os vil du finde det bedste udstyr og legetøj til katte indenfor følgende typer:

  • Kattefoder
  • Foderskåle og -spande
  • Diverse kattelegetøj
  • Katt3 kubes
  • Kattelem
  • Kradsetræer
  • Hynder og liggepladser

Kig med herunder og find et stort udvalg af forskellige produkter til din kat. Uanset hvilken kat, du er den lykkelige ejer af, vil vi kunne tilbyde kattelegetøj og udstyr til katte, som passer til den og dine behov.

« 1

Leg forbedrer kattens sundhed

Katten er et egenrådigt dyr og søger ikke opmærksomhed hos ejeren på samme måde som en hund. Det er dog også vigtigt, at kattens stimulereres med leg og aktivitet. Særligt hvis katten kun opholder sig indendørs, er stimulering essentiel for kattens velbefindende.

Katte elsker at lege. Killinger er nemmere at få i gang med en leg, mens voksne katte kræver mere opmuntring. For at fange kattens opmærksomhed skal legene simulere en form for jagt. Da katte har et stærkt instinkt ift. at jagte et bytte, vil det altid være en succes, hvis legen kan imitere en jagt.

Eksempler på kattelegetøj kan være bolde, legemus fjer, snore og lignende. Hvis legetøjet samtidig kan give en lyd fra sig, vil det skabe en ekstra stimulering til katte, som opholder sig meget indendørs eller alene.

Katte er højst intelligente dyr. Derfor kan de hurtigt blive trætte af det samme legetøj. Det kan være en god ide ikke bare at lade det samme legetøjet ligge fremme hele tiden, men skifte det lidt ud fra dag til dag. Forhindringsbaner stimulerer katten på en anderledes og spændende måde med balancegang og spring.

Hvis du har en indekat, kan det også være en god ide at lade katten løse opgaver for at få mad og vand. Det kan være eksempelvis en foderbold, som skal trilles for, at kattepillerne bliver tilgængelige.

Hvis katte understimuleres og keder sig, vil de mistrives, hvilket kan ses i deres adfærd. Det kan vise sig som urenlighed, aggressivitet og andre unoder. Særligt for katten, men også for din egen skyld, er det derfor vigtigt, at katten stimuleres og leger dagligt.

Katte skal kunne kradse 

Katte kradser, da det er en del af kattens natur. Hvis ikke katten har adgang til kradsetræer eller kradsemuligheder, vil det gå ud over møbler, vægge eller gulv. Katten ødelægger ikke hjemmet for sjov, men fordi den ikke har adgang til andre steder, hvor den kan kradse. Dette kan være et særligt problem for indekatte, som aldrig kommer ud. For indekatte er det derfor særligt vigtigt med kradsemuligheder, hvor den har lov til at kradse løs.

Katte kradser for både at hvæsse kløerne, mens også for at afmærke territorium. Der findes duftkirtler på undersidens af kattens poter, og når katten kradser vil duftstofferne afgives. Katten vil ofte kradse på møbler, som dufter af ejeren, for at modsvare denne duft. For at undgå det, kan du give katten et kradsetræ og ligge tøj, som du har haft på og derfor bærer din duft.

Der skal gerne være forskellige kradsemuligheder i hjemmet, særligt ved indgang- og udgang til hvert rum, så katten kan afmærke territorium. Ved at bruge kattelegetøj, som kradsetræer undgår du, at katten ødelægger hjemmet med kradsemærker og forbedrer kattens velbefindende.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!