Du er her: Forsiden Central – Naturlig hudpleje til hund, kat og hest

Central – Naturlig hudpleje til hund, kat og hest

Central skifter navn til Jordlig. Jordlig er naturlig dyrepleje.

Central / Jordlig er et dansk brand som fremstiller naturlig hudpleje til dine kæledyr. Central / Jordlig plejeprodukterne består udelukkende af veganske, økologiske og biodynamiske ingredienser i en bæredygtig emballage.

Alle produkterne er danskproducerede og de bliver håndrørt i små portioner af Central / Jordlig ejeren selv, som har sin viden fra sin uddannelse - Københavns Universitet i Animal Science, Cand.scient. Et studie hvor dyrs sundhed og velvære er i fokus og den personlige interesse i lægeplanter - essentielle olier - vegansk og bæredygtigt har været en stor del.

 

Central / Jordlig anvender udelukkende kun ingredienser i deres hudplejeprodukter som kommer fra naturen. Du vil derfor ikke støde på nogle kemikalier, parabener, farvestoffer, syntetiske parfumer, silikone, ftalater, sulfater eller microplast i Central produkterne. Selv emballagen er gennemtænkt – nogle produkter kommer i emballage lavet af sukkerrør (ECO-HDPE) eller genanvendeligt naturfarvet pap og andet i genanvendeligt aluminium. Alt indholdet om det er salver eller cremer kan affaldssorteres sammen med dit madaffald hvis det skulle blive nødvendigt at smide det ud og beholderne af sukkerrør sorteres sammen med plastaffaldet. Aluminium skal til metal og pap, ja den skal så i papaffaldet.

Hos Central / Jordlig er alt gennemtænkt til mindste detalje - CentralCare.