Du er her: Forsiden Katteskåle

Katteskåle

Katte kræver ikke nødvendigvis det store arsenal af udstyr, men en katteskål vil du altid få brug for. Her på siden finder du vores udvalg af katteskåle, hvad enten du vil have en almindelig, klassisk katteskål, en skål der køler vandet eller aktiverer katten, en stilfuld katteskål i stativ til den lidt større kat, eller en drikkefontæne til katten.
De fleste skåle er bedst designet til at stå indenfor, da katten selv kan finde både mad og vand udendørs.

Hold kattens vand friskt

Mange oplever, at deres til tider stædige kat ikke vil drikke fra vandet i vandskålen, da det er naturligt for katten at lede efter nyt og frisk vand, der ikke har stået stille særligt længe. Til gengæld drikker katten måske gerne fra vandkanden eller lige fra vandhanen. Her kan løsningen være en drikkefontæne til katten i stedet. En vandfontæne til katten holder vandet i bevægelse og renser det løbende i et lille kulfilter, så vandet holder sig helt frisk. Selv den mest kræsne kat kan ikke forlange mere!

Uanset hvad du ønsker, finder du den perfekte skål hos os. Tænk over kattens behov og skålens placering, før du køber skålen. En vandfontæne kræver for eksempel strøm og kan ikke stå hvor som helst