Du er her: Forsiden Katteskåle Kattelegetøj KONG til hunde KONG Infused Cat Gyro
KONG Infused Cat Gyro
KONG Infused Cat Gyro foderbold
Kat med KONG Infused Cat Gyro

KONG Infused Cat Gyro

69,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Foderbold
Låget skrues af og legetøjet fyldes med godbidder eller foder
Gummikanten indeholder katteurt og lille bjælde

Beskrivelse

KONG Infused Cat Gyro underholder din kat

KONG Infused Cat Gyro er det perfekte legetøj til katten, der har tendens til at sluge sin mad. Legetøjet udfordrer nemlig din kat, mens den spiser.

Alt du skal gøre er at fylde KONG Infused Cat Gyro med foder eller godbidder, og så stimulerer den katten mentalt, idet den skal prøve at få godbidderne ud af legetøjet. Den er udformet på en måde, hvor den drejer og vipper, når katten forsøger at få styr på legetøjet, hvorfor det er ekstra udfordrende.

KONG Infused Cat Gyro er desuden ekstra tiltrækkende for katten, da der er en lille klokke i yderringen, og der er også blandet nordamerikansk katteurt i gummimaterialet, som legetøjet er lavet i.

KONG Infused Cat Gyro måler 10,16 cm x 10,16 cm x 6,35 cm, og det er nemt at skrue låget af og på, når du skal fylde legetøjet.

Derfor skal du give din kat et kattelegetøj med katteurt

KONG Infused Cat Gyro indeholder nordamerikansk katteurt af god kvalitet, hvilket medvirker til at gøre katten mere interesseret i legetøjet.

Dette skyldes, at katteurt indeholder stoffet nepetalakton, som katte og andre kattedyr er meget modtagelige overfor. Hvordan de reagerer, er dog meget forskelligt: Nogle reagerer ved at blive sprøde og legesyge, mens andre bliver matte og rolige - og så er der nogen, der ikke reagerer overhovedet.

Der findes selvfølgelig også meget legetøj, der ikke indeholder katteurt - du finder blandt andet et stort udvalg på vores hjemmeside, hvor vi har et bredt sortiment af kattelegetøj - og kattelegetøj uden katteurt er også meget brugt. Men det har ikke altid det samme held med at tiltrække kattens opmærksomhed.

Hvis du vil være sikker på, at din kat stimuleres mentalt og fysisk, kan det altså være en god ide.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram