Du er her: Forsiden James and Steel

James and Steel

Den veletablerede, engelske virksomhed blev grundlagt for mere end 25 år siden. Alle dage har det været missionen at designe og tilbyde de bedste produkter til vores kæledyr til de mest fornuftige priser.

Virksomheden er kendt for at hele tiden at forbedre og udvikle produkterne i sortimentet, og den tilbyder hver sæson nye produkter til forbrugere i flere lande i verden.

Vil du have funktionelt udstyr og personligt tilbehør til din kat eller hund, er James & Steel (også forkortet J&S) et godt valg af brand.

Hos Camen.dk finder du et stort, bredt og dynamisk produktudvalg. Vi udvider løbende vores store sortiment, når vi udvælger nye kvalitetsprodukter.

Herunder kan se vores artikler fra J&S. Med vores informerende produktbeskrivelser og store fokus på funktionalitet og design kan du glæde dit kæledyr med udstyr og tilbehør i bedste kvalitet.

Lær mere om producenten og dens mission

Hos J&S er den missionen hver dag at udvikle, fremstille og tilbyde de bedste og mest velfungerende produkter til kæledyr og deres ejere. Hunde og katte er de primære dyr, som den engelske fabrikant laver udstyr til.

James & Steel er hele tiden på udkig efter nye materialer og løsninger, der kan blive anvendt i fremstillingen. Det skal være nemt, enkelt og billigt at give hunden eller katten derhjemme de mest sikre, sunde og komfortable forhold.

Holdningen i forhold til dig som kæledyrsejer er, at du skal have de mest smidige og velfungerende vilkår i hverdagen, når det kommer til at sikre din hunds eller kats trivsel.

Fokus på kvalitet, sundhed og natur

I fremstillingen hos J&S anvendes der materialer fra naturen. Det er hensigten at være så miljøvenlig og bæredygtig som muligt, og derfor skal du ikke bekymre dig om produkter med skadelige stoffer eller indhold af ftalater.

For at kunne give din hund eller kat den bedste trivsel, er det nødvendigt at specialfremstille produkterne i forskellige varianter. Derfor finder du udstyr og aktivitetslegetøj fra producenten fra størrelse S til XL.

Dette handler om sikkerhed og komfort, og det giver større anvendelsesglæde for dit kæledyr.

De mange størrelsesvariationer hos producenten understøtter vores visioner hos Canem.dk.

En af vores mest betydningsfulde værdier handler om respekten for forskellighed hos kæledyr. Vi ved, at en stor hund har brug for andre slags godbidder og andre typer redskaber til leg og træning sammenholdt med de mindste hunde.

Forkæl din hund med godbidder i verdensklasse

Fra James & Steel finder du blandt andet de populære og særlige godbidder, der er 100% naturlige.

Du kan forkæle din hund med den mest optimale næring, når du giver den en godbid med masser af mineraler.

Godbidderne fra J&S kan fås med tandrensende effekter, så din hund både får tilført masser af næring, får renset sine tænder og er beskæftiget med at tygge i den velsmagende snack.

Kvalitetsgodbidderne fra J&S koster ikke mere end andre snacks til hunde. Du kan bruge godbidderne med god samvittighed efter træning eller på en afslappende eftermiddag derhjemme.

Legetøj, der er lavet på kæledyrets præmisser

J&S er særligt kendt for det store udvalg af legetøj til hunde og katte. Til hundene kan legetøjet anvendes til både leg, stimulering, træning og beskæftigelse, og hos kattene kan produkterne bruges til aktivitet, stimulering og motion.

Fælles for alle produkter er de mange detaljer og det store fokus på egenskaber. Du kan finde legetøj med lyde, særlige dufte, ekstra slidstærke materialer, vandresistente materialer og produkter med plads til foder.

Legetøjet kan bruges til at udfordre dit kæledyr kognitivt og fysisk, og du kan skabe ekstra træning og motion med det smarte aktivitetslegetøj.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!