Du er her: Forsiden Fluffy hundeseng

Fluffy hundeseng

Når de bedste soveforhold skal skabes til din hund, skal du vælge seng i bedste kvalitet. Du finder et stort udvalg af Fluffy hundesenge, der designes i mange udgaver og størrelser.

Til den ældre hund med svage led er der brug for en seng med ekstra polstring, der kan give den optimale støtte hele natten lang. Til de mindste hunde er der brug for en mindre seng, der kan give dem ro og tryghed både til hvile i løbet af dagen og til at skabe komfort om natten.

Hos Canem.dk tilbyder vi de charmerende, bløde og dekorative hundesenge fra Fluffy i alle de populære modeller. Vælg din favorit i dag og skab mental og fysisk trivsel for din hund.

Vælg seng i den rette størrelse

Materiale, størrelse og praktiske egenskaber er alle sammen forhold, som du skal tage højde for, når den bedste hundeseng skal vælges. Først og fremmest skal du vælge en seng, der i omfang af støtte samt størrelse på design matcher din firbenede ven derhjemme.

Det er vigtigt, at din hund ligger i en seng, der er designet i omfang til den. Dette handler både om mental tryghed og fysisk komfort. En stor hund har f.eks. brug for mere støtte, da den vejer mere end en hvalp.

Du kan genkende de bedste hundesenge på, at de fremstilles i mange størrelse.

Når det kommer til de populære Fluffy hundesenge, finder du dem i følgende størrelser:

  • Small
  • Medium
  • Large
  • X-Large
  • XXX-Large

Fluffy sengen fås både i den velkendte runde donut model og nu også som en rektangulær udgave. 

Vi har sørget for at gøre det til en nem og overskuelig opgave at udpege den rette model til dit kæledyr. Hver en hundeseng er beskrevet med mål og dimensioner, så det bliver enkelt for dig at skabe de rette søvn- og hvileforhold omkring din hund både dag og nat.

De søde Fluffy hundesenge er lavet med en lav kant hele vejen rundt, så din hund kan føle sig tryg og tilpas, når den vil hvile eller sove.

Charmerende designs der skaber stil i hjemmet

En hundeseng er en del af det faste inventar i hjemmet. Derfor foretrækker mange hundeejere at vælge udstyr, der er skabt i elegante og stilfulde designs.

Fluffy hundesenge kan vælges i alle de moderne farver herunder rosa, frossen hvid, beige, lysegrå, brun, koksgrå og sort. Hver en seng er betrukket med det blødeste og mest komfortable betræk af plysset polyester. Din hund vil elske at finde sig til rette i sin seng, der giver tryghed hele natten.

Sengene er fremstillet i kompakte designs, så du kan have din hunds basisudstyr stående et fast sted i hjemmet, uden det optager unødvendig plads. Hundesengene er lette at bære og transportere, så du kan sikre dig, at din hund kan sove og hvile uden problemer på ferierne.

Skab sunde soveforhold for din hund

Ét er at have styr på materiale og look på hundesengen, noget andet er at skabe de bedste forhold omkring sundhed og hygiejne. Det bedste er at vælge en hundeseng med aftageligt betræk.

Din hund vil helt naturligt have urenheder i pelsen, når den lægger sig til rette i sin seng. Det kan være jord og snavs, som med tiden vil plette betrækket og skabe en mørk plamage.

Det praktiske ved en Fluffy hundeseng er, at du kan tage betrækket af og vaske det i maskinen ved 30 grader.

Dette skaber sunde soveforhold omkring din hund, og den regelmæssige vask af betrækket er med til at opretholde en god hygiejnestandard i hjemmet.

Hundesengene sælges til skarpe priser, og med et vaskbart betræk kan din hund se frem til at kunne slappe af i de mest behagelige forhold lang tid frem.