Du er her: Forsiden Hundetransport

Gør hundetransporten i bil nemmere med disse produkter

Hundetransport til bilen skal helst være i orden, hvis du ønsker at have din hund med dig rundt på udflugter og ferier. Hvis ikke hunden er sikker, er resten af familien i bilen det nemlig heller ikke. Derfor skal du både sikre dig at hunden er godt spændt fast, men også at hunden skånes mest muligt.

Se vores udvalg af sikkerhedsseler, transportbure, hunderamper og kroge til bagklappen, som kan give din hund frisk luft når bilen holder stille

Hunter Easy Comfort Sikkerhedssele

En af mulighederne, der tilbydes af Hunter, er denne Hunter Easy Comfort Sikkerhedssele. Med denne kan hunden føle sig ligeså sikker på bagsædet som børnene.

Hundeselen er lavet af slidstærkt nylon, og den har kraftige spænder, der gør den mere holdbar. Selen findes i tre forskellige størrelser, og den kan justeres, så den passer bedst til din hund. Den passer til alle biler, og skal blot spændes fast i bilens sikkerhedssele.

Desuden er denne sele multifunktionel, da den også kan bruges på gåturen, som en normal hundesele, så selvom prisen måske er lidt højere, end hvad du normalt ville give for en hundesele, er det altså det hele værd - du får nemlig to produkter i en.

Petsafe UltraLite Bi-fold Hunderampe

Ønsker du at transportere din hund i bagagerummet fremfor på bagsædet, er denne rampe præcis det, som du leder efter. Denne gør nemlig hundens adgang til bagagerummet nem - selv for de lidt ældre hunde.

Hunderampen skåner hundens led og muskler, da den ikke skal hoppe ind og ud ad bilen. Netop ved denne bevægelse er hofter og albuer udsat, hvilket kan give store skader, så hunderampen kan med stor fordel benyttes.

Hunderampen gør ikke bare hundetransporten nemmere for hunden, den er også nem at betjene for ejeren. Den vejer knap 5 kg og kan bære hunde på op til 90 kg - og så kan den klappes sammen, så den passer ind i bagagerummet sammen med hunden.