Du er her: Forsiden Happy House

Glæd din hund eller kat med et sovested fra Happy House

Hunde og katte lægger sig til at sove mange steder, men det er sundt og rart for dem, at de har deres helt egen seng. Det giver dem tryghed og ro, og med en seng eller et lille hus fra Happy House får dit kæledyr sit eget lille domæne.

Happy House laver senge, som er praktiske for både dyr og mennesker. Dyret får sit eget lille sted, og deres mennesker får et flot design til stuen.

Her kan du købe vores lækre udvalg fra Happy House, som tæller alt fra traditionelle kurve til små huse og telte. Der er helt sikkert en, som passer til dit kæledyr.

Sådan vælger du mellem sovestederne

Vi tilbyder adskillige slags sovesteder til dine dyr, så der er masser at vælge i mellem. Vi giver gerne gode råd, men det er vigtigt at huske, at du selv kender dit dyr bedst.

Et sovested formet som et lille hus er særligt godt til dyret, som ønsker sig lidt mere privatliv. Det er ofte katte, som godt kan lide at putte sig lidt væk. De lækre villaer er bløde og rare, og de giver dit dyr en tryg hule.

Elsker dit dyr at følge med i alt, hvad der sker i huset? Så er en åben kurv det oplagte valg. Happy House har designet lækre kurve til hunde og katte i mange forskellige størrelser, så det er bare med at finde en, som passer til lige dit kæledyr.

Forskellige materialer og størrelser

Alle sovesteder fra Happy House er selvfølgelig bløde og rare for dit dyr, men nogle er blødere end andre. Du kan holde øje med, hvor dit dyr lægger sig i huset, og så kan du vurdere, hvor blød en seng de foretrækker.

Er du i tvivl, så kan du vælge en lækker blød en. Det går man aldrig galt i byen med.

Når det kommer til størrelse, så er det vigtigt, at der er god plads i kurven. Dog skal der ikke være for meget, da mange dyr gerne vil putte sig.

Du skal også overveje, om dit dyr kommer til at vokse. Har du en hvalp, så kommer de hurtigt til at få brug for en større seng. Køb en stor seng fra starten, hvis din hvalp skal kunne vokse i den. Mangler den trygheden ved en mindre seng, så fyld noget af sengen ud med et lækkert tæppe.

Derfor skal dit dyr have sin egen seng

Måske tænker du, at din hund eller kat sagtens kan sove på sofaen eller gulvet, men sådan er det ikke altid. Vi mennesker sætter jo også pris på at have vores egen seng, hvor vi kan trække os tilbage. Det er rart med et sted, hvor der ikke pludselig sidder en anden i vejen. Giv dit dyr tryghed med en seng fra Happy House.

Find den rette plads til sengen

Det er vigtigt, at sengen står, så det passer godt til både dyr og mennesker. Den skal selvfølgelig ikke stå i vejen for dig, men med de fine designs kan en seng fra Happy House sagtens stå alle steder i huset.

Du kan lytte til dit dyr, når det kommer til placering af sovestedet. Mange katte foretrækker ro, og de vil derfor gerne have, at deres sovested er mere afsides. Der er også katte og hunde, som gerne vil holde øje med, hvad der sker omkring dem. Har du sådan et dyr, så kan du finde et godt sted i stuen til sengen, hvor de kan ligge og følge med i husets gang.