Du er her: Forsiden Kattesenge Happy House Happy House Kurv - Hvid Pels
Happy House Kurv - Hvid Pels

Happy House Kurv - Hvid Pels

499,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Kurv med imiteret pels og fleece på indersiden
Betrækket kan vaskes på 30 grader
Størrelse: 46 x 46 x 14 cm

Beskrivelse

Happy House Kurv bliver kattens favorit hygge-sted

Happy House Kurv er det perfekte luksuriøse valg til dig, der ikke vil gå på kompromis med indretningen, bare fordi også har en kat boende.

Kurven er fremstillet i imiteret pels og fleece - to materialer, der sikrer din kat den absolutte komfort. Fleece er et meget brugt materiale til fremstillingen af både hunde- og kattesenge, da det giver sengen en blød overflade. Pelsen er en smule langhåret, hvorfor det holder på varmen og sengen derfor hurtigt bliver lun at ligge i for katten, når først den har lagt sig til rette. Altså er dette en perfekt kombination til katten, der elsker at ligge lunt og trygt.

Happy House Kurv måler 46 cm x 46 cm x 14 cm og har altså en fin størrelse til de fleste katte og faktisk også små hunde.

Et flot og praktisk valg

Fleecematerialet på Happy House Kurv har en flot brun farve, der passer fint sammen med pelsens hvide og grålige toner. Det giver som sagt kattesengen et luksuriøst look, der passer perfekt ind i den skandinaviske stil og dermed de fleste danske hjem.

Betrækket kan vaskes ved 30 grader, hvilket øger kattesengens holdbarhed samt gør den mere lækker at have i stuen. Og så fås Happy House Kurv til en pris på kun 499,00, hvorfor det ikke behøver at være en dyr fornøjelse at have kat.

Hvis du er interesseret i at kigge på nogle andre modeller, så har vi både nogen der ligner, og nogen der ser helt anderledes ud i vores brede sortiment af kattesenge. Du finder dem lige her.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram