Du er her: Forsiden Katt3 & HabiKatt

Legetøjet til den moderne katteejer fra Katt3

I nutidens Danmark eksisterer to trends side om side - nemlig den moderne trend med neutrale farver og skarpe kanter samt vintagestilen, med mørkt træ og print. Disse to trends møder hinanden i katte accessoiresne fra Katt3. Hvis dette lige er noget for dig, skal du blot læse videre her, for i denne artikel gennemgås de bedste produkter til din kat fra Katt3. 

Se mulighederne længere nede på siden ved at klikke her.

Katt3 Starting Kit

Dette Katt3 Starting Kit består af 3 kasser, der vil gøre din kats hverdag meget sjovere og give den mulighed for at gå på opdagelse uden at forlade stuen. Sættet er netop derfor især ideelt, hvis du er ejer af en inde-kat, da den på den måde kan udforske i sin hverdag uden at bevæge sig udenfor døren.

Kasserne er 36x36x36 cm og kan stables ovenpå hinanden for at skabe ekstra udfordring til katten. De har et moderne og minimalistisk design, og der er rig mulighed for at tilføje ekstra genstande fra Katt3, så boksene kan indrettes og tilpasses, så de passer bedst til din kat.

Øg komfortniveauet i kasserne, og giv din kat et ekstra soveværelse

En af måderne hvorpå kasserne kan tilpasses, er ved at købe enten Katt3 memory foam madras, der er dekoreret i trælook eller Katt3 cloud pude i samme design. Disse to tilkøb vil sikre din kat ekstra komfort både ovenpå og inden i kasserne, så den altid er sikret et blødt sted at ligge.

Dette kan både være billigere for dig, da du på den måde får både legetøj og seng i én, men det er også hyggeligt for katten, da den kan vælge mellem at sove i det skjulte eller lidt oppe i højden - og så er puderne lette at rengøre; de skal blot i vaskemaskinen og lufttørres, så er de så gode som nye.

Sjov og ballade i ethvert rum

En anden tilføjelse, som du kan tilkøbe til kasserne, er for eksempel produktet Fugu Fisk, som du kan gemme i en kasse. Så kan din kat lege med den som en mus, når den finder den ved hjælp af den katteurt som der er i den. Produktet Egern vil også bringe megen sjov til din kat. Den er også med fyld af katteurt. Egernet har papir i halen, der rasler, når din kat leger med den - hvilket netop er formålet.

Legetøjet kan gemmes i en af de tre kasser fra Katt3 starter sæt, eller du kan lægge det udenfor. Måske har du selv lyst til at lege med din kat og dermed bruge det til lidt sjov kvalitetstid sammen med din kat.

Mere, mere, mere

Den tredje og sidste tilføjelse til Katt3 starter sættet er ekstra kuber. Kan du slet ikke få nok eller har du blot masser af plads, som katten ligeså godt kan udnytte, er der rig mulighed for at udvide tårnet med flere kuber. Det er dog ikke kun kuber der ligger i KATT3 sortiment , denne smarte katte tipi , fungerer som alene proukt. Tipi til katten er et godt hyggeligt gemmested, hvor din kat kan isolere sig , men samtidig følge med.  

Kuberne fås i forskellige variationer, hvor nogle igen er multifunktionelle, så du ikke behøver at købe ekstra ting. En af kasserne kommer for eksempel med en side, der er beklædt i samme materiale, som et kradsetræ består af - placerer du den i andet lag, er den optimal at bruge som kradsetræ.

KATT3 giver dig uanede muligheder 

Se blot dette setup , noget enhver kat ville elske.