Du er her: Forsiden Kattesenge Kradsetræ BeOneBreed (BOB) Katt3 & HabiKatt BOB Tipi
BOB Tipi Mørk Grå
BOB Tipi Mørk Grå - Katteseng
BOB Tipi - kat og hund

BOB Tipi

399,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Tipi'en passer til små og mellemstor katte samt små hunde
Fjer-legetøj medfølger
Dejligt blødt tæppe at ligge på
Kan vaskes i hånden
Mål: 38 cm x 38 cm
Passer til HabiKatt-serien
Eller lad den stå alene på kattens yndlingsplads

Beskrivelse

BOB Tipi katteseng i mørkegrå giver din kat sit eget område

BOB HabiKatt Tipi er det perfekte gemmested i én. Katte - særligt når de får et nyt hjem - foretrækker mindre og mere aflukkede områder. Denne Tipi tilbyder katten netop dette, men på en måde hvor den stadig kan se, hvad der foregår og være sammen med jer andre i husholdningen.

Hvis du er interesseret i at samle en hel kollektion af kradsetræer, kan du finde mange kompatible muligheder, der passer godt sammen med denne i vores brede sortiment af forskellige modeller lige her.

BOB Tipi fås i farven mørk grå, hvilket passer perfekt ind i de fleste moderne og skandinaviske hjem, og så passer den perfekt i størrelse til små og mellemstore katte. Tipien kan desuden rengøres ved håndvask, hvilket forlænger dens levetid betydeligt.

Aktiver din kat med BOB HabiKatt Tipi

At aktivere din kat - særligt hvis den primært befinder sig indenfor - er utroligt vigtigt. I naturen vil katte klatrer i træer, og det er der, vi forsøger at gengive med kradsetræer. Det aktiverer nemlig katten og dermed får den brugt sine naturlige instinkter.

Når du giver katten et kradsetræ eller et gennemsted at putte sig i, giver du den mulighed for at markere og være i nærheden af sine mennesker, hvorfor Tipi'en fra BeOneBreed altså er det perfekte valg, hvis du vil have en gald og tilpas kat.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram