Du er her: Forsiden Kattelegetøj BeOneBreed (BOB) BOB Pindsvin Kattelegetøj
Kattelegetøj pindsvin

BOB Pindsvin Kattelegetøj

38,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Indeholder katteurt
Til den legesyge kat

Beskrivelse

BOB pindsvin legetøj til din kat

Dette virkeligt nuttede legetøjspindsvin er et hit til at aktivere din kat. Den indeholder både knitrepapir og en lille klokke, som kan gøre din kat ellevild med dette legetøj. Disse funktioner fanger nemt dens opmærksomhed. Størrelsen er perfekt til, at katten kan tumle rundt med det søde lille pindsvin mellem sine poter.

Katte har brug for aktivitet

Selvom vi kender katte som dovne dyr, er det stadig godt for dem at blive aktiveret. Det er ikke altid nemt selv at lege med katten, derfor er det en god løsning at finde noget legetøj til katten. Legetøjet skal gerne interessere katten, hvilket dette legetøj er et godt eksempel på.

Catnip vil tiltrække katten

Legetøjet indeholder catnip, på dansk kaldet katteurt. Dette er en urt, som katte elsker duften af. Duften minder om en ting mellem timian og mynte. Duften gør dem henrykte og vil tiltrække kattens opmærksomhed.

Forskellige aktiveringsmuligheder

Legetøjet har både knitrepapir og en lille klokke, som kan gøre det sjovt for katten at lege med den. Klokken er diskret, så den vil ikke forstyrre dig. Det vil også være underholdning for dig at observere din kat interagere med legetøjet.

Blødt og lækkert materiale

Materialet er blødt for katten og i neutrale farver. På den måde kan pindsvinet ligge rundt omkring i huset, uden at den er opsigtsvækkende. Husk altid at holde opsyn med din kat.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: