Du er her: Forsiden Kattelegetøj Sisal Bold Med Raslelyde
Sisal bold med katteurt og rasle lyde

Sisal Bold Med Raslelyde

35,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Sjovt kattelegetøj med sisalreb og fjer
Bolden kan rasle og fjerene kan drille katten
Leveres i assorterede farver

Beskrivelse

Naturbolde med Raslelyde aktiverer kattens naturlige instinkter

Katte er nysgerrige og aktive dyr, der kræver daglig aktivering. Med Naturbolde med Raslelyde kan du nemt opnå dette nogle gange om dagen, så din kat bliver så tilpas som overhovedet muligt.

Naturboldende med raslelyde tiltrækker sig hurtigt kattens opmærksomhed, så den får lyst til at udforske dem og lege med dem. Det aktiverer dens naturlige nysgerrige instinkter, hvilket kan være svært at holde ved lige.

Kattelegetøj er generelt vejen til en tilpas kat, der kun må være indendørs - og også en kat, der gerne må bevæge sig udenfor for den sags skyld. Du kan altid gøre tilværelsen en smule sjovere for din kat, og jo mere tid du tilbringer med den, jo tættere et bånd bliver der også skabt imellem jer.

Hvis du vil udvide din kollektion af kattelegetøj yderligere, kan du finde endnu mere legetøj af forskellige typer i vores brede sortiment lige her.

Derfor er det vigtigt at købe kattelegetøj til din kat

Ligesom med os mennesker er det utroligt vigtigt, at katten får lov til at bruge sin krop og hoved. Hvis den kun må være indenfor, kan det være svært for katten at gøre det selv - endnu svære er det, hvis ikke du giver den de rette værktøjer til det.

Den bedste måde, hvorpå du kan leve op til dit ansvar som katteejer, er ved at lege med din kat. Det er oplagt at bruge disse naturbolde med raslelyde til at sørge for, at din kat bliver stimuleret hver dag - og så får du fire bolde for en pris på kun 35,00, så det behøver ikke engang at være dyrt.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: