Du er her: Forsiden Flamingo - Udstyr til hund og kat

Flamingo - Udstyr til hund og kat

Flamingo har specialiseret sig i at designe og levere kvalitetsprodukter, der giver glæde og komfort til vores kæledyr. Mærket har et bredt udvalg af produkter, der strækker sig fra legetøj og godbidder til hvile- og sovepladser, og fra vand- og foderskåle til plejeprodukter.

Bøffelhorn til hunde

Bøffelhorn

Bøffelhorn størrelse large Forkæl di...

69,00 DKK

Julemus

Julemus

Søde julemus Skal din kat også mærke,...

39,00 DKK

Kattegræs

Kattegræs

Kattegræs hjælper kattens fordøjelse ...

39,00 DKK

Flamingo - alt til dit kæledyr

Flamingo er et mærke, der forstår, at kældedyr er meget mere end bare dyr — de er en del af familien. Denne velkendte producent, fremstiller kvalitetsprodukter designet specielt til vores firbenede venner — både hunde og katte. Deres innovative og omfattende sortiment sikrer at hvert enkelt behov, stort som småt, er dækket.

Flamingo Pet Products har eksisteret i over 50 år - firmaet kom nemlig til i 1972, så deres mange års erfarring inen for området er tydelig.

Det er her, Flamingo skiller sig ud. Deres produktsortiment er ikke bare bredt, men også dybt. Der er tænkt nøje over design og funktionalitet i hvert enkelt produkt. Kvaliteten af råmaterialerne kommer ikke til kort, og der er ingen tvivl om, at Flamingo forstår vigtigheden af ​​at skabe holdbare produkter, der kan modstå vores kæledyrs legesyg og meget nysgerrige natur.

Mærket er kendt for sit unikke og farverige design, der tilføjer liv og varme til ethvert rum. Deres produkter passer perfekt ind i det moderne hjem, og blander sig med stil og elegance. Flamingo gør det muligt for dyreejere at tage hensyn til deres kæledyrs komfort og samtidig holde stilen i hjemmet.

Hos Flamingo forstår de kæledyrs dyrebare plads i vores liv og hjem, og deres fokus på produktudvikling og innovation afspejler dette. Med et konstant øje på trends og udviklinger i kæledyrsuniverset, er de i stand til konstant at tilbyde produkter, der behager både kæledyr og deres ejere.

Flamingo hos Canem.dk

På vores webshop finder du et stort udvalg af Flamingo produkter. Uanset om du leder efter en ny behagelig seng til din hund, et stimulerende legetøj til din kat, eller et kvalitets produkt til fodring, vil du finde det hos os. Vi er ligeledes altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt – og finder du ikke lige præcis det som du søger, så skal du bare kontakte os og vi hjælper gerne. Måske vi kan få det helt rigtige, som du søger, hjem til dig.