Du er her: Forsiden Hundeskåle Slikkemåtte - Lick Pad Yummee
Slikkemåtte Lick Pad Yummee
Lick Pad Yummee
Lick Pad Yummee
Lick Pad Yummee
Lick Pad Yummee

Slikkemåtte - Lick Pad Yummee

99,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Med sugekopper på bagsiden så den står fast
Brug den på gulvet eller væggen
Størrelse: 21,8 cm x 12,8 cm
Materiale: Silikone
Må vaskes i opvaskemaskinen

Beskrivelse

Lick Pad Yummee fra FlamingoPet – Lækker aktivitet til hunden

Hunde elsker at slikke på ben, hænder, møbler og hvad der nu ellers er i nærheden. Det har ofte en beroligende effekt på hunden. En Lick Pad kan give hunden et lækkert sted at slikke. Smør Lick Pad’en med hundens yndlingsgodter, sæt den fast på gulvet, og lad hunden gå til den.

Flamingo Lick Pad Yummee er formet som et kødben, lavet i silikone og måler 21,8 cm. Den har smarte sugekopper på bagsiden, så Lick Pad’en står fast, når hunden slikker.

God køle funktion til de varme sommerdage

Det kan være hårdt for hunde i varmen, særligt hvis de har meget pels. En hunde-is kan derfor være forfriskende på en sommerdag. Inden servingering put blot Lick Pad’en i fryseren med din hunds yndlingsgodter. Det vil have en kølende effekt på hele hundens krop, når den slikker den kolde Lick Pad.

Sundhed til din hund med denne Lick Pad

Når din hund giver sig til at slikke på Flamingo Lick Pad Yummee, vil den blive aktiveret. Hunden skal nemlig forholde sig til en anderledes følelse på tungen, og den bliver stimuleret, uanset om det er grundet den nubrede overflade eller grundet, at den har været i fryseren.

Ligesom mennesker til tider bruger en tungebørste, så kan denne Lick Pad også skrabe madrester og bakterier af hundens tunge. Dette kan i nogle tilfælde gøre hundens ånde bedre.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: