Du er her: Forsiden Hygiejne

Hygiejneprodukter til din hund

Din hunds trivsel er betinget af, at den er sund og velplejet, og at den befinder sig i hygiejniske forhold. Du skal derfor købe den bedste pleje til din hund gennem forskellige produkter.

Hos Canem.dk forhandler vi de bedste produkter på markedet, så du kan skabe de mest hygiejniske forhold omkring din hund uanset dens race og køn.

Se vores udvalg herunder. Uanset din hunds størrelse og race kan du finde de helt rette hygiejneprodukter.

Køb de bedste hygiejneprodukter til din hund

Hygiejneprodukter har betydning for både dig, din hund, dit hjem og andre mennesker. Du får mange fordele, når du vælger produkter, der er skabt til at give din hund den bedste sundhed og komfort:

  • Du giver din hund større trivsel
  • Du skåner dit gulv og dine møbler mod pletter
  • Du er med til at holde en god hygiejne både privat og på offentlige områder
  • Du kan vælge specialdesignede hygiejneprodukter

Når du er på tur med din hund, skal du have hundeposer med dig. Hos Canem.dk forhandler vi de såkaldte Høm Høm poser i forskellige designs og materialer, inklusiv miljøvenlige. Du kan derudover vælge imellem forskelligt tilbehør, så du nemt og ubesværet kan tage din hunds hygiejneprodukter med dig på farten.

Vi forhandler også specialprodukter, der kan hjælpe din hund i løbetid.

Specialproducerede produkter til tæver og hanhunde

Din hunds natur og køn er med til at afgøre, hvilke produkter du skal købe hos os. Der findes produkter, som er beregnet specifikt til tæver eller hanhunde, og så findes der kønsneutrale hygiejneprodukter, som henvender sig til enhver race.

Når din tæve for eksempel er i løbetid, kræver det beskyttelse af dit gulv i hjemmet. Løbetidsbukser er således en nødvendighed til din hund i løbetid. Hos Canem.dk finder du bukserne i forskellige størrelser. Vi forhandler udstyr, der matcher både den lille og den store hund og alt så din hunhunde løbetid kan føle sig tilpas.

Den gode hygiejne er med til at skabe trivsel

Det er ikke kun af hensyn til dine omgivelser eller til møblerne i dit hus, at det har stor betydning at sikre en god hygiejne omkring din hund. Det er generelt vigtigt at holde dit hjem rent for at undgå bakterier og andet skidt. Selvfølgelig kan din hund ikke gøre for, at den måske er i løbetid eller på grund af sin alderdom har svært ved at kontrollere sin blære, men så må du som ejer selv træde til og sørge for at passe på dem.

Ikke kun for at holde dit hjem pænt, men også for at beskytte din hund mod at rende rundt i en svinesti.

Med praktiske og funktionelle bukser kan du både skåne dine møbler, samtidig med at du giver din hund en større grad af trivsel.

Vores produkter er skabt med respekt for din hund og dens race. Til de store hunde er det f.eks. ikke optimalt at bruge en lille neglesaks. Til dette formål er der behov for en robust saks, der er designet til at klippe effektivt i den store hunds grove negle.

Vælg produkter, der passer til dig og din hund

Om du er til hundeposer i smarte designs med motiver af kødben, eller om du foretrækker dem i et ensartet look, er helt op til dig.

Hos os kan du vælge de designs og produktudgaver, som matcher din hund og din personlighed. Det skal være nemt for dig at kunne give din hund den bedste sundhed og de mest hygiejniske forhold. Derfor er alle vores produkter nøje udvalgt, så de er nemme at gøre brug af og giver din hund de mest behagelige forhold.

Hvert et produkt er skabt ud af de bedste materialer, så du får mest værdi for din penge, og din hund får den bedste komfort.

 

 

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!