Du er her: Forsiden Kong produkter til katte

Kong produkter til katte

Kong Cat er specialdesignet aktivitetslegetøj til katte, der er fremstillet i bedste kvalitet og med sans for kattenes natur. Det er legetøj, som udfordrer, stimulerer og skaber trivsel.

Hos Canem.dk kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af det anerkendte og populære legetøj, som finde i mange udgaver og designs, og købe produkter, der kan underholde din kat længe.

Køb kattelegetøj i bedste kvalitet hos os

Vi går op i at håndplukke og nøje udvælge ethvert produkt i vores webshop. Det betyder, at du kan vælge de bedste produkter på markedet til din kat.

Kong Cat er iblandt de nyeste producenter. Deres legetøj er populært hos kæledyrsejere, da det er skabt specifikt til kattenes instinkter og behov, og du kan finde et stort udvalg af Kong Cat Playtoy, der kan bruges til både katte og killinger.

Der er både praktiske og økonomiske fordele ved at vælge Kong, når din kat skal have nye legeredskaber:

  • Din kat får slidstærkt og holdbart legetøj
  • Du får meget værdi for pengene
  • Du kan vælge mellem mange forskellige produktudgaver

Det særlige ved Kong produkterne er, at det er innovativt legetøj. Kong er eksperter i at designe og fremstille legetøj, som tager højde for kattenes særlige natur, og de anvender de mest funktionelle og slidstærke materialer på markedet til produktionen.

Lær mere om historien bag Kong

De første legetøjsprodukter fra Kong blev lavet i 1970’erne af firmaets grundlægger Joe Markham. Joe fandt ud af, at hans egen hund fik ødelagt sine tænder ved at tygge og bide i almindeligt hundelegetøj. Derfor satte Joe sig for at eksperimentere med forskellige materialer for at udvikle skånsomt tyggelegetøj.

Han brugte 6 år på at finde frem til de rette materialekombinationer og designs, der også skulle bringe glæde og sjov hos andre hunde.

I dag er Kong et af de mest roste og populære brands på markedet for aktivitetslegetøj til kunde og katte. Sortimentet udvides konstant i takt med, at der designes og udvikles nye produkter.

Vælg produkter, der kan udfordre og skabe trivsel hos din kat

Innovativt aktivitetslegetøj har mange egenskaber. Legetøjet er udviklet til at udfordre dit kæledyr. Din kat får stimuleret sine sanser, sin opmærksomhed samt sin evne til at tænke taktisk.

I denne forbindelse er det en stor fordel, at alle produkter fra Kong er skabt til at kunne blive bidt i, tygget på, kradset i, kastet, ligget på og slæbt hen ad jorden.

Du kan blandt andet finde følgende udgaver af kattelegetøj fra Kong:

  • Bolde
  • Kradselegetøj
  • Legepinde
  • Legetøj med plads til godbidder
  • Aktivitetslegetøj med forskellige lyde og funktioner

Hvilke udgaver, der er de rette for din kat, afhænger af dens personlighed og udviklingsniveau.

Legetøj med mange anvendelsesformål

Er du træt af, at din kat bruger møbler eller stoleben, når den skal have filet sine negle? Du kan vælge specialdesignet kradslegetøj fra Kong, som kan bruges både inden- og udendørs.

Katte er mere selvstændige og enerådende kæledyr sammenholdt med hunde, og dette kan kræve, at din kat har ekstra legetøj, som den kan underholde sig med.

Det er vigtigt, at du sørger for at stimulere din kat hele livet igennem. Selvom en seniorkat er mindre aktiv end en ung kat, skal den stadig aktiveres, og når du vælger kattelegetøj fra Kong, får du heldigvis masser af valgmuligheder i forhold til at vælge de produktudgaver, som passer til din kat og dens personlighed.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!