Du er her: Forsiden Kattelegetøj KONG Cat Refillables Purrsonality - Sassy
KONG Cat Refillables Purrsonality - Sassy
KONG Cat Refillables Purrsonality - Sassy
KONG Cat Refillables Purrsonality - Sassy
Kat og Sassy Refillables Purrsonality

KONG Cat Refillables Purrsonality - Sassy

41,25 DKK

55,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Sjovt legetøj til din kat
Fyld legetøjet med katteurt
KONG katteurt medfølger

Beskrivelse

KONG Cat Refillables Purrsonality - Sassy

Har du svært ved at finde det helt rette kattelegetøj? Vidste du, at det generelt er vigtigt, at både katte og hunde har det rette legetøj? På den måde kan du nemlig aktivere og ikke mindst stimulere dit kæledyr. Både killinger og voksne katte er legelystne. Derfor tilbyder vi blandt andet stofbamser i bløde materialer, der gør legen sjovere. Er din kat meget alene, kan det desuden være en god idé at købe forskelligt legetøj, så den kan hygge sig alene, selvom du ikke er hjemme.

Kvalitetskatteurt

I vores stofbamse får du blandt andet katteurt, som stort set alle katte elsker. Det er blandt andet med til at øge deres legelyst, så det bliver sjovere for dem at lege med den bløde stofbamse. Her vil du nemlig opleve, at katten vil lege med stofbamsen, som var det et bytte, den jager. På den måde bliver kattens naturlige instinkter stimuleret, samtidig med at den bliver aktiveret og underholdt. Igen er kattelegetøjet en fornuftig investering til din kat, når den er alene hjemme.
Har du netop fået en killing, og ved du ikke, hvor du skal starte, er vores bløde stofbamse en genial begyndelse. Den vil med sikkerhed hurtigt finde stofbamsen interessant. Her vil de naturlige instinkter allerede begynde, og den vil automatisk begynde at kradse og bide i legetøjet, som var det et reelt bytte. Fordelen ved vores stofbamse er desuden, at der ingen snore eller andet er på. Du skal derfor ikke være bange for, at katten kommer til at sluge noget, den ikke skal. Tværtimod kan den lege helt roligt og fredligt med vores bløde stofbamse fra KONG – og selvom den er alene hjemme.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram

Du er måske også interesseret i: