Du er her: Forsiden Hesteudstyr

Hesteudstyr - Kun det bedste hos Canem.dk

Selvom det er katte- og hundeudstyr, der igennem de seneste år har kendetegnet Canem.dk, er det langt fra kun de pelsede kæledyr, der ligger Wicki Oppendiecks (ejeren af Canem.dk) hjerte nært.

Wicki har haft med heste at gøre siden hun var barn og hun har i mere end et årti haft egen hest – en Frieser, som hun tog til sig og passede og plejede samtidig med et fuldtidsarbejde.

Det er kærligheden til og glæden ved de smukke dyr, der har gjort det til en naturlighed, at der også skal være det bedste udstyr til heste hos Canem.dk.  

Samme holdning til hesteudstyr som til hunde- og kattetilbehør

Når du dykker ned i sortimentet til hunde og katte, vil det være det store fokus på kvalitet og individualitet, der kendetegner de mange produkter. Hvert et tilbehør er nøje udvalgt med respekt for kæledyrenes sundhed, sikkerhed og trivsel.

Det er ikke kun i forhold til de mange varianter af forskelligt udstyr til katte og hunde, at Canem.dk skiller sig ud på markedet. Det er også de mange specialprodukter, der henvender sig til kæledyr med særlige behov, der gør Canem.dk populær hos mange kæledyrsejere.

Det er samme værdier om både kvalitet, trivsel og sundhed, der er brugt til at udvide sortimentet hos den kvalitetsbevidste webshop med udstyr til heste.

Find det bedste specialtilbehør og skab trivsel og komfort hos din hest

Mange heste der bruges til spring og dressur kommer i perioder ud for længerevarende skader omkring knæ. Dette fører til ubehag hos hesten, og det kan på sigt gøre, at den tidligt i livet må pensioneres på grund af omfattende seneskader.

Det er særlige utrænede heste samt dresseur-, spring- og travheste, der pådrager sig skader på senerne, når de trænes ofte eller intensivt.

Det udfordrende ved seneskader er for det første, at de kan opstå på flere punkter af hestens ben og krop. Det kan være på både gaffelbåndet, støttebåndet og den dybe bøjesene.

Uanset hvilken type skade der er tale om, gælder det om at bruge det bedste, støttende og varmende specialtilbehør der findes på markedet, når en overbelastningsskade skal forhindres i at føre til kroniske smerter.

Køb støttebandager fra Back On Track til konkurrencedygtige priser

Hos Canem.dk finder du det bedste specialtilbehør- og udstyr til heste. Det gælder blandt andet de innovative produkter fra Back On Track. Det er blandt andet bandager, støttebind og dækkener, som er lavet i banebrydende materialer, der både fremmer blodgennemstrømningen, giver varme samt den nødvendige støtte til et beskadiget led.