Du er her: Forsiden MeldgaardPet

MeldgaardPet

MeldgaardPet er en nyere, dansk grossistvirksomhed, der opkøber dyreartikler fra forskellige producenter i store dele af verden. Produkterne hos virksomheden sælges videre til hele Norden med ambitionen om at tilbyde de bedste varer til dyreejere.

Meldgaard tilbyder engrossalg. Hos Canem.dk tilbyder vi forskellige udvalgte produkter fra den danske virksomhed. Fælles for alle produkter er, at de er skabt med fokus på kæledyrenes sundhed og trivsel.

En af vores primære varer fra virksomheden er kvalitetsfoder. Du finder både snacks og tørfoder i vores udvalg, og der kan vælges produkter til både hund og kat.

Vil du spare penge på dit sunde og næringsrige foder til kæledyret derhjemme, skal du vælge produkter fra MeldgaardPet.

Kend til virksomheden bag

Oprindeligt startede Meldgaard som en leverings- og budcentral i Aabenraa tilbage i 1970. Siden da er forretningen og aktiviteterne blevet kraftigt udvidet, og i dag har virksomheden mange underafdelinger. Den seneste nye afdeling er handel med og salg af produkter til kæledyr.

Igennem de seneste 50 år har virksomheden udbygget netværket og samarbejdspartnerne i hele verden. Dette gør, at forhandlere kan få artikler til kæledyr i fineste og bedste kvalitet.

Visionen hos virksomheden er at være en økonomisk uafhængig og velfungerende, familieejet virksomhed, hvis produkter skal komme de danske forbrugere til gode.

Der er fokus på optimering og vækst, og virksomheden ønsker at være en rollemodel, når det kommer til at skabe netværk på tværs af landegrænser.

Fokus på dyrevelfærd og socialt ansvar

Hvert et led i Meldgaards forretning er baseret på velfærd og socialt ansvar – både overfor dyr og mennesker. I mere end 25 år har virksomheden støtte WWF og har taget foderprodukterne ind som det primære produkt i sortimentet.

Gennem næringsrigt foder der er lavet af de bedste råvarer, bidrager MeldgaardPet til, at vores kæledyr kan få de optimale trivselsbetingelser.  

Foruden kvalitetsfoder til både hunde og katte tilbyder virksomheden praktisk tilbehør til kæledyrene. De sælger blandt andet foderskåle, senge, liner og beklædning.

Vælg foder til dit kæledyr i bedste kvalitet

Når du vil skabe de rette betingelser for trivsel hos din hund eller kat, skal du forholde dig til foderet. Der er forskel på vores kæledyrs behov. Nogle hunde har sarte maver og har brug for foder, der er tilpasset madsensitiviteten. Den store fordel ved at vælge produkter fra MeldgaardPet er, at du kan vælge specialudgaver af tørfoder. Der findes produkter til både hvalpe, den voksne hund og den aktive hund, der træner ofte.

Alle produkter sælges i store poser á 10kg eller 15kg, så du får masser af kvalitet for pengene.

Vi har gjort den nemt for dig at sikre, at dit kæledyr får det foderprodukt, der matcher de individuelle behov hos hunden eller katten.

Alle produkter i sortimentet er nøje beskrevet med ingredienser.

Fuldfoderet er en type mad til kæledyr, der indeholder alle de ingredienser, som din hund eller kat har brug for.

Sådan finder og doserer du foder til dit kæledyr

Først og fremmest skal du gøre brug af vores produktbeskrivelser, når det rette foderprodukt skal vælges. Du skal læse om hver en ingrediens i produktbeskrivelserne, og du kan se den præcise sammensætning af hhv. protein, vitaminer, mineraler og grønsager.

Ét er at have valgt det rette mad til dit kæledyr. Noget andet er at dosere det korrekt, så din hund eller kat hverken får for meget eller for lidt.

Hos Canem.dk ønsker vi at gøre det så nemt og gennemskueligt som mulig at skabe den bedste trivsel for dit kæledyr. Derfor finder du doseringsvejledninger på produkterne fra MeldgaardPet. Her kan du let se, hvor mange gram tørfoder, din hund eller kat skal have afhængig af dens vægt.

 

 

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!