Du er her: Forsiden Kong Hundelegetøj

Kong Hundelegetøj

Legetøj til hunde skal kunne holde til at blive bidt i, tygget på, kastet med og kradset i. Din hund mister interessen for sit legetøj, hvis det går i stykker på kort tid, og dårlig kvalitet på legetøj kan forårsage skader på din hunds tænder.

Når du vil give din hund det bedste legetøj, bør du uden tvivl kigge nærmere på udvalget herunder.

« 1

Køb kvalitetslegetøj til hunde hos os

Kong er kendt for sine innovative designs, høje materialekvalitet og store sortiment. Hos Canam.dk finder du de bedste og nyeste produkter fra den anerkendte producent af aktivitetsudstyr til hunde og katte.

Når du vælger hundelegetøj fra Kong, får både du og din firbenede ven masser af fordele:

  • Du sparer penge ved at købe legetøj i slidstærke materialer
  • Din hund kan frit udfolde sig i henhold til dens natur
  • Der kan vælges mellem mange forskellige typer og designs af legetøj
  • Du kan købe innovativt legetøj til dit kæledyr til gode priser

Kvalitetslegetøj holder til at blive brugt, og det har den vigtige egenskab, at det beskytter din hund mod skader. Er legetøjet ikke skabt i bløde materialer, kan det nemlig medføre skader på din hunds tænder.

Når du vælger Kong produkter, kan du være sikker på at give din hund de sjoveste og mest udfordrende legeforhold.

Historien bag Kong

De første legetøjsprodukter fra Kong blev udviklet i løbet af 1970’erne af grundlæggeren Joe Markham. Han havde opdaget, at hans egen hund havde fået tandproblemer som følge af at have bidt i hundelegetøj af dårlig materialekvalitet, så han satte sig for at starte sin egen virksomhed, der skulle specialisere sig i at udvikle og designe legetøj til hunde og katte.

Navnet ”Kong” opstod, da en af Joes kammerater en dag påpegede, at én af Joes nye opfindelser af legetøj lignede en øreprop til King Kong.

I dag er Kong et af de største brands på området for aktivitetslegetøj til både hunde og katte. Sortimentet udvides hele tiden, da virksomheden konstant er på udkig efter nye materialer.

Vælg de bedste produkter til din hund

Om du er til bidelegetøj, bolde, legetøj med plads til godbidder eller en helt fjerde type af aktivitetslegetøj, er op til dig og din hund.

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra Kong, som du kan vælge imellem, for der kan være forskel på, hvilke produkter du skal vælge til din hund i forhold til dens alder og udviklingsniveau.

Uanset hvilke udgaver du vælger, får din hund masser af frihed og spænding med sit legetøj. De slidstærke materialer er skabt til at modstå hundes aktive natur. Legetøjet kan bruges til sjov i haven, udfordringer med at få godbidder i hjemmet og træning i naturen.

Legetøj, der er designet til hunde i forskellige størrelser

Hos Canem.dk går vi op i at tilbyde dig forskellige udgaver af vores mange produkter. Vi udvælger alle vores varer med omhu, så det også er muligt for dig med en stor hund at finde legetøj, som passer perfekt til den.

Når det kommer til legetøj til hunde, er der forskel på størrelser og designs. Derfor kan du gå efter vores størrelsesguider, når de bedste produkter til din firbenede ven skal udvælges. Om du er til bidelegetøj i Small, Medium, Large eller X-Large afhænger af din hund. Alle vores produkter er beskrevet nøje, så du kan få indtryk af anvendelsesmuligheder og funktioner med hvert legetøj.

Med vores konkurrencedygtige priser kan du sørge for, at din hund hele tiden har funktionelt og udfordrende legetøj, som den kan aktiveres med.

 

 

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!