Du er her: Forsiden Hundelegetøj KONG til hunde KONG Safestix
KONG Safestix hundelegetøj

KONG Safestix

Fra 129,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.Legetøj som kan flyde i vand
Kaste- hente- trække-legetøj
Fås i 3 forskellige størrelser
Small 30 cm - Medium 50 cm - Large 70 cm
Leveres i ass. farver

Beskrivelse

KONG Safestix

Leger du ofte apport med din hund, eller er den generelt bare utrolig glad for grene? Mange hunde elsker at finde noget, de kan tygge i. Dog er det bare ikke altid, at deres tænder kan klare mosten. Derfor tilbyder vi vores Safestix fra KONG, som er legetøj, der blandt andet kan flyde i vand. Det er altså en klar fordel, hvis du elsker at kaste bolde eller grene ud i vandet, med intentionen om, at din hund kommer retur med genstanden. Dog kan det som sagt få konsekvenser for hundens tænder, og derfor er det en god idé i stedet at købe blødt legetøj.

Her kan du vælge imellem tre forskellige størrelser og farver. Vælg imellem blå, grøn eller lydersød, samt størrelse Small, Medium eller Large. Størrelse Small måler 30 centimeter, Medium måler 50 centimeter og Large måler 70 centimeter. Størrelserne afhænger selvfølgelig af, hvorvidt du har en lille, mellem eller stor hund.

Legetøj i bløde og skånsomme materialer

Ved køb af vores Safestix forsikrer vi dig om, at du ikke længere behøver at være bekymret for din hunds tænder, når den finder pinde eller andet hårdt fra naturen. Legetøjet har nemlig afrundede ender, der er produceret i bløde og skånsomme materialer.
Legetøjets længder er netop en fordel for dig, der har en hund, der elsker at løbe efter bolde eller pinde. Legetøjets længder er nemlig gode til apport og er dermed med til at aktivere hunden. De farverige nuancer gør desuden legetøjet mere spændende – og så er de nemme at finde i naturen, hvis du skulle risikere, at de er svære at finde igen. Mangler du andet hundelegetøj, kan du se vores store udbud her https://canem.dk/hundelegetoej.

 

 

Bemærk:
Der er stor forskel på hvordan hunde leger med deres legetøj, og alt legetøj kan ødelægges og gå i stykker.

Nogle hunde kan godt lege, bide og ruske uden at ødelægge legetøjet, mens andre hunde syntes det er helt fantastisk at ligge og gnave/bide på det samme sted indtil legetøjet åbner sig.

Hold altid hunden under opsyn når den har legetøj, så du kan tage det væk igen.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram