Du er her: Forsiden Træningsudstyr

Træningsudstyr til din hund

Træning er med til at holde din hund aktiv. Den får stimuleret både muskler og hjerne, når du træner den. Ved at give den opgaver får den brugt sine naturlige instinkter og sine sanser.

Der findes forskellige træningsformer til hunde. Nogle foregår i grupper, hvor du er sammen med andre hundeejere, og andre træningsformer kan du udføre på egen hånd med din hund. Når du træner på egen hånd får du dog brug for noget godt udstyr, og det kan du købe lige her.

Køb kvalitetsprodukter til hundetræning hos os

Det er vigtigt, at du bruger udstyr i bedste kvalitet, når der skal trænes med din hund. Vælger du sporeliner af dårlig kvalitet, vil de på kort tid slides op som følge af at blive trukket langs jorden.

Du får mest værdi for pengene, når du går efter kvalitetsprodukter.

Træningsudstyr dækker over forskellige produkter, der kan anvendes af både dig og din hund.

Du kan blandt andet vælge mellem følgende typer af udstyr og tilbehør til træning hos os:

  • Sporeliner
  • Bæltetasker
  • Taske til godbidder

Sporelinen er populært træningsudstyr, der kan bruges til både små og store hunde. Du og din hund får meget sjovere oplevelser sammen, når du vælger liner i slidstærk kvalitet, der kan holde til både snavs og kulde.  

Du kan vælge imellem forskellige farver på linerne, og du kan supplere udstyret til sportræning med bæltetasker. Her kan du opbevare snacks, vandflaske og godbidder, så du og din hund kan få masser af effektive træningstimer sammen i naturen.

Sportræning med hund giver værdi på mange områder

Enhver hunderace har brug for at blive stimuleret både hjernemæssigt og kropsligt. At gå spor er en ideel træningsform, der styrker flere sanser hos din hund.

Det er ikke kun din hund, der får glæde og gavn af at blive udfordret med opgaver i det fri. Du får fysisk motion og frisk luft, og du kan knytte et tæt bånd til din firbenede ven med træningen.

At gå spor er en perfekt aktivitet for hunde. De får styrket deres koncentrationsevne, og du kan styrke hundens evne til at adlyde dig.

Træningen kan være en del af det at opdrage hunden. Det får stor betydning for dig og andre, at din hund lytter til dig, og at den reagerer på dine kommandoer. En god aktivitet til at opøve den slags med er med sportræning. Hunden får brugt sine hjerneceller og sin lugtesans under træningsformen.

Du skal sørge for at have dens godbidder med dig, så du kan udlægge spor på forhånd.

Vælg træningsudstyr, der passer til dig

Taske til godbidder er et must til træning. Lugten af godbidder kan blive hængende, hvis du putter dem i en jakke- eller bukselomme.

Der findes forskellige udgaver af praktiske og funktionelle tasker, som er skabt til godbidder. Når du vælger modellerne fra vores sortiment, kan du være sikker på at få bælte- og godbidtasker, der er skabt til det danske vejr. De modstår kulde og fugt, og de holder godbidderne tørre.

Taskerne er designede i et sportsligt look, og de er fremstillet i henhold til dine behov som hundeejer. De er rummelige, så du også kan tage andet udstyr med dig, når du skal træne med din hund. Det kan f.eks. være dine husnøgler eller hundefløjte.

Sporliner i bedste materialekvalitet

Liner til sportræning skal være skabt i de mest holdbare materialer. De skal kunne modstå det slid, som helt naturligt vil opstå, når linen trækkes hen ad jorden. De findes i forskellige farver, så du nemt kan holde styr på, hvor din hund befinder sig.

Hos Canam.dk udvælger vi hvert et produkt i forhold til funktionalitet, kvalitet og effektivitet. Vores liner er nemme at rengøre og vedligeholde, så du kan få glæde af dem i mange år frem.

De måler op til 12 m. i længden og bruges blandt andet af professionelle hundetrænere.