Du er her: Forsiden Træningsudstyr Sansemåtter Muffik Sanse Måtte Twister
Muffik Sanse Måtte Twister til hunde

Muffik Sanse Måtte Twister

95,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Ortopædiske sanse måtter
Booster det sansemotoriske nervesystem på undersiden af poterne
Styrker motorik og selvtillid
Styrker balance, muskler og kropsforståelse
Lavet i hård PVC
Størrelse: 29,79 x 29,79 cm
Leveres stykvis i assorterede farver

Beskrivelse

Muffik Sanse Måtte til hunde - Twister

Vil du gerne give din hund mulighed for at afprøve forskellige typer underlag i hjemmets trygge rammer? Så er en Muffik sansemåtte en fantastisk løsning. Muffik sansemåtte – Twister er en ortopædisk sansemåtte, der er fremstillet i hård PVC. Sansemåtten giver din hund mulighed for at gå på et underlag, der er ujævnt og med bløde pigge. Det stimulerer din hunds sansemotoriske nervesystem, samtidig med at det lærer din hund at gå på forskellige slags underlag. Derfor er sansemåtten også det ultimative redskab til miljøtræning.

Muffik sansemåtte – Twister har en størrelse på 29,79 x 29,79 cm og så fås måtten i flere forskellige farver. Derfor er sansemåtten også en oplagt mulighed for at eksponere din hund for forskellige nuancer, så den vil studse mindre over farveforskelle i naturen.

Skab et Muffik puslespil

Alle sansemåtter fra Muffik har samme størrelse og kan sammensættes. På den måde kan du selv skabe det famøse Muffik puslespil, der består af netop de sansemåtter, som du gerne vil træne din hund med. Det er en oplagt mulighed for at skabe et helt tæppe med forskellige træningsmuligheder til din hund. Nogle af måtterne har fokus på at styrke hundens balance, hvorimod andre af måtterne udvikler din hunds sanseapparat.

 

 

 

 

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram