Du er her: Forsiden Dækkener og støttebandager til forebyggelse og behandling

Dækkener og støttebandager til forebyggelse og behandling

Modsat mange andre forhandlere af udstyr til heste finder du et stort udvalg af hjælpemidler hos Canem.dk. Vi tilbyder både bandager og dækkener, der er lavet i de bedste materialer, så du kan give din hest komfort uanset årstid og særlige behov.

Det gælder ikke mindst vores Back On Track dækkener og bandager, der kan bruges til forebyggelse og behandling af led- og muskelskader.

 

Få mere kvalitet for pengene

Når du køber Back On Track hos os, får du de bedste hjælpemidler til heste på markedet. Bandagerne og dækkenerne fungerer i kraft af det patenterede materiale ”keramisk tekstil”, der reflekterer hestens egen kropsvarme. Materialet er i stand til at genere varme i form af infrarød stråling, der fremmer blodgennemstrømningen og kan lindre smerter.

Keramisk tekstil bygger i sine grundprincipper på gamle kinesiske erfaringer, hvor det var ønsket at frembringe velvære og komfort på sundeste vis og med maksimal respekt for kroppen.

De kinesiske erfaringer er i dag blev komplimenteret af videnskabelige teknologi og tilsammen er ”Back On Track” blevet skabt.

Produkterne kan blandt andet:

  • Øge blodcirkulation
  • Intensivere varme (uden at skabe ubehag og fugt)
  • Lindre muskelspændinger
  • Minimere risikoen for overbelastningsskader
  • Fremme helingsprocesser

Ved fremstillingen af det innovative tekstilmateriale bliver der smeltet keramiske partikler ind i hver polyestertråd. Når de keramiske partikler kommer i tæt forbindelse med en varmekilde (kroppen hos hesten), opvarmes hver tråd i materialet, og der skabes ekstra varme både i led og brusk.

Varmen trænger op til 4cm ind i huden, så den også opvarmer musklen.