Du er her: Forsiden Find vores udvalg af produkter fra District 70 her

Find vores udvalg af produkter fra District 70 her

Hvad enten det er en ny katteskål, fodermåtte, katteseng eller noget nyt kattelegetøj, du er på udkig efter, så kan du få det her fra District 70. District 70 er et mærke, som laver diverse produkter til både hunde og katte. Produkterne er kendte for at være særligt stilfulde og elegante. De udfordrer din hunds eller kats kreativt, og så pynter de også i hjemmet. Vi forhandler diverse produkter fra District 70 her på siden. Tag et kig på vores brede udvalg og køb allerede i dag. 

Nytænkende designs og gode priser

District 70 er et mærke, som er særligt kendt for deres helt unikke designs. Mange af produkterne fra District 70 er ekstremt stilfulde og nytænkende, og de ligner på ingen måde noget, du har set før. 

Når du har en hund eller en kat, så er der nogle ting, som du bare er nødt til at have. Du er nødt til at have foderskåle og drikkeskåle. Du er også nødt til at have en seng eller kurv til dit kæledyr. Ofte vil vi også gerne købe noget legetøj til vores kæledyr, så de har noget at hygge sig med og bruge tiden på. 

Alle disse produkter kan du få fra District 70. Her er det særlige så bare, at produkterne fra District 70 adskiller sig markant fra andre producenters produkter. Hos District 70 bliver der nemlig tænkt ud af boksen, og du er altid garanteret elegante hunde- og kattemøbler. 

Med produkterne fra District 70 behøver du ikke længere gå på kompromis, når det kommer til æstetikken i hjemmet. Det er slut med grimme og kedelige hundekurve og kattesenge. Køb et af disse stilfulde hunde- og/eller kattemøbler fra District 70 og nyd hver dag at kunne se på det fine design. 

Hvorfor skal jeg vælge District 70?

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge produkterne fra District 70. Først og fremmest er de som sagt meget elegante og stilfulde. Der er kort sagt tale om produkter, som vil pynte i dit hjem. 

Derudover så er produkterne specielt skabt med henblik på dyret. Mange katte og hunde bruger de fleste timer i døgnet på at være derhjemme. Deres tilværelse er simpel - de skal ikke meget andet end at sove og spise. Hvis du har en hund eller en kat, så ved du helt sikkert, hvor mange timer sådan et dyr bruger på at ligge og dase i sin hundekurv eller katteseng. 

Ud fra denne logik har det været målet hos District 70 at lave nogle produkter, som dyrene ville komme til at elske ekstra højt. Nogle produkter, som kan være med til at stimulere dit kæledyr, og som vil gøre alle disse timer i hundekurven eller kattesengen ekstra gode. Du skal altså overveje at købe produkterne fra District 70, hvis du godt kunne tænke dig at forkæle din hund eller kat lidt ekstra. 

Hvilket produkt skal jeg vælge? 

Her på siden finder du et stort udvalg af produkter fra District 70. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så læs med her. 

Dit valg af produkt afhænger selvfølgelig først og fremmest af dit og dit kæledyrs behov. Hvad mangler din hund eller kat derhjemme? Når du har fundet ud af dette, så skal du bestemme dig for et af produkterne indenfor den kategori. 

Det kan være nyttigt at vide så meget om produkterne som muligt. Du kan klikke dig ind på hvert enkelt produkt her på siden, hvorefter du bliver sendt til en ny side, hvor du kan læse mere om det enkelte produkt. Jo mere viden du har, jo større chance er der for, at du får truffet det rette valg. 

Nogle af de valg du skal tage, afhænger mere af, hvad du godt kan lide rent æstetisk. Hvilken farve skal din katteskål være i? Kan du lide kradsebrættet og hulen, som forestiller en gammel mixtape? Eller er du mere til hulen, som ligner en dåse sardiner? Når du skal vælge mellem fx. de to, så kan du med fordel have din indretning derhjemme in mente. Hvilket produkt passer bedst sammen med dine andre møbler?

Kan I hjælpe mig med rådgivning ift. de enkelte produkter?

Ja! Det kan du tro, at vi kan. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål. Du kan sende os en mail med dine spørgsmål, så vil vi forsøge at svare dig så hurtigt som muligt. Du er også meget velkommen til at ringe til os på vores telefonnummer. 

Vi vil altid gerne hjælpe dig med at få afklaring, inden du gør dig et køb. Vi ved, hvor vigtige kæledyrene er i menneskers liv. Derfor er det heller ikke altid nogen nem beslutning, når der skal købes noget nyt. Ring til os i dag, så er vi klar til at hjælpe dig!