Du er her: Forsiden Kattesenge Kradsetræ District 70 Orb
District 70 Orb
District 70 Orb
District 70 Orb
District 70 Orb
District 70 Orb
District 70 Orb
District 70 Orb - kan sættes ovenpå hinanden
District 70 Orb, papkrads
District 70 Orb, genbrugspap
District 70 Orb krads og soveplads
District 70 Orb kattehule

District 70 Orb

824,25 DKK

1.099,00 DKK

Vi sender dine varer i morgen.


Kradsebræt og kattehule
Til små katte
Flere kan stables ovenpå hinanden
Størrelse: 37 x 32 x 32 cm
Åbningen: 14,5 cm

Beskrivelse

District 70 Orb

 

Langt de fleste i Danmark indretter deres hjem ifølge værdierne til den skandinaviske stil. Her handler det om at holde sig til minimalistisk indretning og neutrale farver. Hvis du gerne vil holde denne indretningsstil hele hjemmet igennem, så er District 70 Orb det perfekte hjem til din kat. Den er nemlig brun på ydersiden med hvidt stof indvendigt, hvorfor den passer perfekt ind i de fleste danske hjem.

Giv din kat sit eget sted

Katte er private dyr, og de har brug for et sted, hvor de blot kan være sig selv. Derudover sover de op til 16 timer i døgnet, hvorfor det er vigtigt, at de har et roligt og hyggeligt sted at putte sig.

Når katte skal sove, elsker de desuden at krølle sig sammen – de har ikke brug for en masse plads at udfolde sig på, men de føler sig trygge, når de ikke har så meget plads.

Alle disse overvejelser er nogen, der er blevet taget i betragtning, da District 70 Orb blev skabt. Den måler nemlig kun 37 cm x 32 cm x 32 cm og har en åbning med en diameter på 14,5 cm, hvilket giver katten det perfekte lille sted, hvor den kan sove til middag. District 70 Orb kan du også samle flere af og stable ovenpå hinanden, hvis du for eksempel har flere katte, eller hvis din kat godt kan lide at komme lidt op i højden.

Et multifunktionelt design

District 70 Orb giver katten det perfekte sted at opholde sig, men den giver også katten det perfekte sted at soignere sine kløer. Bølgepappet er nemlig ideelt til at kradse på – og så holder det katten fra at bruge dine møbler.

 

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram