Du er her: Forsiden Kattelemme

Kattelemme

Elsker din firbenede ven også at komme på tur? Med en kattelem sikrer du dig, at din kat selv kan forlade hjemmet og vende tilbage igen, når livet udenfor hjemmets fire vægge er udforsket. Så er dine katte ikke længere afhængige af, at du enten er hjemme eller vågen, når de gerne vil udenfor.

 Vi forhandler kattelemme i størrelse small og størrelse medium. Begge kattelemme er fra det anerkendte mærke Staywell, og de er enkle at montere.

 

Skulle du alligevel blive i tvivl om opsætningen af din nye kattelem, medfølger der naturligvis en vejledningsmanual samt de nødvendige monteringsskruer, så kattelemmen bliver opsat sikkert og forsvarligt. Skulle du ønske at beskytte dit hjem mod uønskede katte, der kunne finde på at bruge kattelemmen, kommer vores modeller også med en ekstra skydelåge indvendigt. Således kan du blokere indgange og udgange.

Sådan sætter du en kattelem i

Langt de fleste mennesker vælger at sætte kattelemmen i hjemmets hoveddør. Du kan dog også sætte en kattelem i vinduet, i porten til din lade eller carport, eller hvilken som helst anden dør i dit hjem. Mange mennesker vælger også at have flere kattelemme, hvis familiens firbenede medlemmer er særligt aktive og elsker at tage på tur.

Vores kattelemme fra Staywell passer i almindelige døre med en tykkelse på op til 54 millimeter.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!