Du er her: Forsiden Hundelemme

Hundelemmen - giver hundene frihed

Er du træt af at skulle lukke hunden ind og ud hele tiden? Eller synes du blot din hund fortjener samme frihed som dig, til at bevæge sig hvorhen den vil? Så er hundelemmen løsningen til dig. Denne giver netop din hund mulighed for at bevæge sig frit mellem haven og stuen.

Petsafe Staywell hundelem

Der er mange mulige hundelemme, der passer til hvide og grå døre samt store og små hunde. Hundelemmene kan nemt monteres i døre af træ og metal samt mure af mursten, men skal den monteres på en glasdør, anbefales det at glarmesteren kontaktes.

Hundelemmen til de små hunde kan indstilles på 4 forskellige måder: Den kan være helt åben, så hunden både kan gå ud og ind, den kan være halvt åben, så hunden kun kan gå ind, og den kan være halvt åben, så hunden kun kan gå ud, og sidst kan den være helt lukket, hvilket især anbefales, hvis I er på ferie, og hunden ikke er hjemme, da andre dyr ellers kan benytte jeres hus.

Til de større hunde har hundelemmene kun et 2 vejs system, her betyder det at den er åben eller låst. Hundelemmen åbner dermed både når hunden går ud og ind, og så kan den låses begge veje, når den ikke længere skal være i brug.

Ny klap til hundelem?

Er klappen/døren/flappen på hundelemmen blevet slidt eller gået istykker? Så kan den skiftes ud med en ny. På denne måde behøver du ikke købe en helt ny hundelem igen. Klappen skiftes nemt ud for en meget billigere penge, end hvis du havde skiftet hele hundelemmen.

Kan man få en isoleret hundelem?

Det er muligt at købe en hundelem, der er isoleret. Et bud er PetSafe Extreme weather, der beskytter mod vind, vejr og isolerer mod kulde.

Kan man få hundelemme til store hunde?

Hundelemme findes i flere størrelser, alt efter behovet. Det er muligt at købe hundelemme til selv de helt store hunderacer.

Hvad skal man overveje, når man køber hundelem?

Du bør først og fremmest vælge en hundelem, der passer i størrelsen til din hund, så den frit kan bevæge sig ind og ud uden besværligheder. Derudover kan det være en god ide at vælge en hundelem med mulighed for lås, således at du selv kan afgøre, om din hund skal have adgang til haven eller omvendt. Når du vælger hundelem, kan det være en fordel, at vælge en model der er isoleret, således at den beskytter mod vind og vejr, mens den samtidig forebygger træk udefra.