Du er her: Forsiden Kosttilskud

Kosttilskud til din hund

En sund og velnæret hund er lig med et kæledyr i bedste trivsel. Selvom du er opmærksom på dets foder, som du dagligt giver din hund, kan der være særlige behov, som gør det nødvendigt at supplere kosten med vitaminrigt tilskud.

Hos Canem.dk kan du købe de bedste og mest sunde kosttilskud på markedet. Vi forhandler dem til forskellige racer og til forskellige behov.

Derfor har det stor værdi at give dit kæledyr kosttilskud

Igennem livet og i forbindelse med særlige hændelser kan det være nødvendigt at supplere kosten med tilskud. Dårlig mave, svage og ømme led, glansløs pels eller styrkelse af immunforsvar efter sygdom er blot en række af de situationer, hvor det kan være optimalt at bruge et kosttilskud.

Kosttilskuddet kan have gavnlig effekt på flere måder for dit kæledyr. Det kan blandet hjælpe med til at:

  • Skabe en sund tarmflora
  • Give en normal fordøjelse
  • Smøre led og undgå skader
  • Skabe en flot, blank pels
  • Skabe trivsel og øget energi

Der kan være forskellige årsager til, at din firbenede ven har brug for kosttilskud. Uanset hvilken situation du står i, kan du hjælpe din hund via kosttilskud og genskabe en sund balance i kroppen.

Køb de bedste kosttilskud i dag, som vil gavne din hund nu og i fremtiden.

Sådan vælger du de rette kosttilskud

Har din hund været igennem et sygdomsforløb, eller er den begyndt at få svækkede led, er det nødvendigt med ekstra vitaminer og mineraler. Kosttilskud til kæledyr virker på samme måde, som det gør for os mennesker. Det kan være den naturlige måde at genskabe det stærke immunforsvar på, og det kan blive midlet til at få det normale energiniveau tilbage.

Når du skal vælge de rette produkter til dit kæledyr, skal du først og fremmest være opmærksom på, hvilke udfordringer eller gener din hund har.

Når du er bekendt med årsagen til svage led eller en irriteret mave, er du bedst i stand til at vælge det kosttilskud, som kan fjerne eller minimere de fysiske gener.

Det er også vigtigt, at du følger doseringsvejledningerne til de forskellige produkter. Der er forskel på, hvor mange tabletter dit kæledyr skal have i forhold til dets vægt.

Få den rette hjælp hos os

Hos Canem.dk går vi op i at give din hund den bedste trivsel og den rette pleje. Vi har et bredt udvalg af produkter, der henvender sig til forskellige behov. Du kan finde udførlige produktbeskrivelser til hvert kosttilskud, og du får brugbare doseringsvejledninger til hvert produkt.

Vi har sørget for at gøre det klart og gennemskueligt, hvor mange tabletter du skal give dit kæledyr pr. dag, og i vores beskrivelser kan du få fuldt indblik i indhold, dosering og smag.

På samme måde har vi beskrevet, hvordan hvert kosttilskud kan hjælpe dit kæledyr. Du behøver ikke sætte dig ind i virkningen ved forskellige vitaminer og planter, da vi har beskrevet effekterne af hvert produkt. 

Få en glad og tilpas hund med kosttilskud

Mens nogle produkter er i pulverform, er andre tabletter. Uanset hvilket produkt du har valgt til dit kæledyr, kan du være sikker på, at det er skabt og fremstillet på den mest sundhedsvenlige vis, og at det indeholder naturlige ingredienser.

Vi går nøje op i kun at vælge de kosttilskud, som lever op til anbefalinger på området og giver de bedste effekter for dit kæledyr.

Vi er opmærksomme på smagen af kosttilskud, da det skal være en behagelig oplevelse for din hund at få ekstra næring. Du kan derfor finde produktudgaver med smage, som din hund vil opfatte som en lækker godbid. Andre produkter er smagsneutrale og kan blandes i foderet.