Du er her: Forsiden Hundesnore

Hundesnore

En hundeline skal give komfort for din hund, og den skal give dig sikkerhed og fleksibilitet på gåture og til træning.

Der kan være forskel på, hvor mange funktioner og egenskaber, du ønsker på din hundeline. Hos Canem finder du et stort udvalg af forskellige hundesnore i bedste kvalitet.

Når du skal vælge den rette snor til dig og din hund, skal du gøre dig overvejelser over materiale, størrelse samt anvendelsesmuligheder.

Vælg materiale i bedste kvalitet

Det vigtigste element omkring valg af hundesnor er materialet. Det er vigtigt, at snoren holder til at blive brugt i det daglige, og det skal have høj slidstyrke.

I vores produktudvalg finder du hundeliner i bedste kvalitet. Du kan vælge mellem følgende kvalitetsmaterialer:  

  • Elg læder
  • Nylon
  • Plast

Elg læder er et naturmateriale, som kan holde til at blive brugt i mange år. Det bliver mere smidigt med tiden, og du kan vælge forskellige farver, når du ønsker dette materiale.

Nylon er et robust materiale, som holder til masser af slid og forskellige vejrforhold.

Har du brug for en hundeline, som skal bruges til sporearbejde, finder du produktudgaver i plast. Dette materiale er ideelt til formålet, da det er nemt at rengøre, og da det kan holde til at blive slæbt hen af jorden uden at tage skade eller miste styrke.

Hundesnore i forskellige størrelser og designs

Når du har styr på dit materiale, skal du vælge hundesnor i forhold til din hunds størrelse. Hos Canem finder du hundeliner til alle hundestørrelser. Vi forhandler kvalitetssnore fra størrelse XS og op til størrelse XXL.

Om du er til blå, grå, brun eller et farvestrålende design med rød farve, er op til dig. Vi forhandler kvalitetssnore til små og store hunde i alle farver.