Hvalpegårde - vi har den rigtige hos canem.dk

Uanset om man har et helt kuld hundehvalpe eller bare et enkelt lille firbenet familiemedlem, kan det være rart med en hvalpegård til at holde styr på de søde små i visse situationer. Hvis man gerne vil afgrænse det område, hvor hvalpen kan færdes eller bare gerne vil sikre sig, at den ikke pludselig løber væk, er dette en rigtig god løsning.

Hvalpegårde fås i flere forskellige udgaver, der passer godt til forskellige formål. Der er dog visse fordele, som de alle besidder:

  • Sikrer, at hvalpen ikke løber væk
  • Fungerer som en sikker base for hvalpen
  • Giver hundemor lidt fred
  • Kan bruges i mange situationer

Se vores udvalg af hvalpegårde her på siden.

Den helt rigtige hvalpegård til jeres behov

Vi forhandler flere forskellige typer hvalpegårde her hos Canem, så I kan få den helt rigtige til jeres behov. Har man et helt kuld hvalpe eller måske en lidt større hvalp, vil det være en god idé med en større hvalpegård, så der er plads nok.

Har man derimod en mindre hvalp og måske også et behov for at kunne transportere gården i bilens bagagerum, kan det være en bedre løsning med en, der ikke er helt så stor. Det er dog vigtigt, at man er opmærksom på, at den ikke må være for lille, da dette kan resultere i, at hvalpen ikke har nok plads til fysisk udfoldelse.

Indendørs eller udendørs?

Alt efter, om du regner med, at hvalpegården mest skal bruges udenfor eller indenfor, er der også forskellige hensyn at tage. De fleste kan bruges både ude og inde, så længe vejret er godt. Der er dog nogle gårde, der er mere vejrbestandige end andre.

En hvalpegård i stof er rigtig fin indenfor og også udenfor, når det er godt vejr. Det er f.eks. muligt på nogle modeller at lyne en top på, så man kan skabe lidt skygge til sin hvalp. Disse har dog ikke så godt af regn og blæst.

Vil man have en gård, der kan holde til at stå ude i vind og vejr, bør man i stedet overveje en, der er mere robust og udformet i en form for metal.

Hold styr på hvalpen både ude og hjemme

En hvalpegård kan ikke kun bruges til at holde styr på den lille firbenede hjemme i haven eller stuen. De fleste af dem kan også foldes sammen og tages med bag i bilen eller campingvognen, når man skal på tur.

Således kan man både sørge for, at hvalpen har et trygt sted, når man er hjemmefra, og samtidig giver det også bedre mulighed for, at man kan sikre sig, at hvalpen ikke pludselig tager på eventyr på egen hånd.

Hvalpegårde kan altså bruges i flere forskellige sammenhænge, så køb din nye hvalpegård hos os i dag, så du kan blive klar til et nyt firbenet familiemedlem.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!