Du er her: Forsiden Chuckit

Chuckit

At lege med din hund kan være mindst lige så vigtigt som at give den kærlighed og mad, men det er ikke altid at fantasien lige rækker til at finde på spændende lege. Chuckit legetøjet på denne side giver dig et hav af muligheder for kvalitetstid med din hund.

Køb din hunds næste yndlingslegetøj hos os, så I sammen kan kaste jer ud i nye sjove aktiviteter og lege.

Chuckit Ultra Ring

Chuckit Ultra Ring

Chuckit Ultra Ring

85,00 DKK

Chuckit Ultra Squeaker Ring

Chuckit Ultra Squeaker Ring

Chuckit Ultra Squeaker Ring

85,00 DKK

Chuckit Ring Flight

Chuckit Ring Flight

Chuckit Ring Flight    

120,00 DKK

Unikt design

Du kan let genkende Chuckit-serien grundet det unikke design og den gode kvalitet. Chuckit benytter levende farver, som i høj grad gavner hundens visuelle kontakt med legetøjet. Det flotte design gør det også nemmere for dig at finde legetøjet i græsset eller under sofaen, da farverne er kraftige og skiller sig ud. Mærket Chuckit er kendt for at være slidstærkt og i holdbare materialer.

Udendørs legetøj som når langt

Din hund vil elske at lege sammen med dig, og det er relativt simpelt at aktivere din hund. Til udendørsbrug tilbyder vi en række kastelegetøj, som kan ryge langt, så din hund kan brænde sit krudt af og løbe logrende rundt. Legetøjet er lavet af skånsomme materialer, så du kan trygt lade din hund tygge løs på Chuckit hundelegetøj.

Hydro-legetøj til varme sommerdage

Når det er sommer, kan der være varme dag, og grundet hundens pels, kan din hund hurtigt føle sig varm. Vi tilbyder en serie af Chuckit hydro-legetøj, som kan være med til at køle din hund ned på varme dage. Den vil blive våd, nedkølet og glad, når du kaster med eksempelvis det hydro-legetøj, som kan indeholde vand. Legetøjet kan også bruges til vands, da det vil flyde, skulle du kaste det i vandet. Det er oplagt at have denne type af Chuckit legetøj med, hvis du tager din hund med til stranden eller en kølig sø på en dejlig sommerdag.

Legetøj til indendørs brug

Der kan også være dage, hvor det danske vejr bare er vådt og koldt, og hvor du helst vil være indenfor. Hvis din hund piber efter aktivitet på grå dage, så har vi løsningen. Hos os kan du nemlig også få Chuckit legetøj, som er særligt godt til indendørsbrug. Legetøjet er fremstillet i et blødt materiale, og det er derfor forsvarligt at kaste med indendørs.

Når du benytter Chuckit indendørslegetøj, vil du også opleve, at designet er med til, at legetøjet næsten er lydløst, når du kaster med det. Dette er en kæmpe fordel, uanset hvilket hjem du bor i.

Kvalitetsbolde i forskellige størrelser

Chuckit laver hundelegetøj i høj kvalitet, og det gælder også deres bolde. Hvis du har en mindre hunderace, så kan det være en god idé at vælge en bold med en mindre diameter. Din hund skal kunne samle bolden op med munden, uden at den skal overanstrenge sig.

Den bold, I leger med, må heller ikke blive for lille. Din hund vil risikere at kunne sluge bolden, hvis størrelsen er for petit. Det kan få alvorlige konsekvenser. Vi tilbyder et udvalg af Chuckit bolde i forskellige størrelser. Det betyder, at du kan vælge den størrelse, som passer bedst til din hund.

Få et stærkere bånd med din hund med Chuckit

Leg er enormt vigtigt for relationen mellem hunden og mennesket. I vil af gode grunde blive knyttet tættere sammen, jo mere tid I bruger sammen. Hvis din hund har din fulde opmærksomhed, når I leger med et Chuckit legetøj, så får du også en glad og kærlig hund, da den får den stimulation, som er absolut essentiel.

Dertil forbrænder din hund også en masse energi ved leg, og det kan gøre den mindre anspændt og lægge en dæmper på nerver. Det er derfor oplagt at kaste rundt med din hunds Chuckit legetøj, inden du eksempelvis lader din hund være alene i et stykke tid.

Find dit næste hundelegetøj lige her, og bliv endnu tættere med din firbenede ven.