Du er her: Forsiden Hundelegetøj

Vi har alt indenfor hundelegetøj

Hunde har brug for at blive stimuleret både kognitivt og fysisk for at være i optimal trivsel. En glad hund er én, der bliver udfordret med opgaver, som både kræver fysisk anstrengelse og hjernegymnastik.

Der findes masser af forskelligt legetøj til hunde, som varierer i størrelser, designs, formål, egenskaber og materialer.

Det er vigtigt i forhold til såvel anvendelse som sikkerhed, at du er omhyggelig med at vælge hundelegetøj. Det skal matche alderen, størrelsen og udviklingsniveauet hos dit firbenede kæledyr.

Herunder finder du en komplet guide om aktiveringslegetøj til hunde.

 

« 1

Hundelegetøj

Som hundeejer vil du give dit kæledyr det bedste udstyr og tilbehør.

Det kan være svært at udvælge det aktiveringslegetøj til hunden, når du har et stort produktudvalg at vælge fra.

I denne forbindelse kan det være en hjælp for dig at blive bekendt med de forskellige typer af hundelegetøj.

Du kan vælge produkterne i følgende typer og kategorier.

Former, farver og materialer

Uanset om du har en ældre hund, en hvalp, en stor hund eller en lille én, kan du finde det helt rette legetøj til den.

Den største forskel imellem de forskellige produkter er i forhold til former, farver og materialer. Dyrelegetøj laves f.eks. i bløde materialer af tekstiler og skum, mens aktivitetsbolde til hunde laves i miljøgodkendt plast eller 100% ftalatfri silikone.

Når du vælger produkter fra en kvalitetsforhandler, kan du være sikker på, at produkterne er lavet af sundheds- og miljøvenlige materialer.

Aktivering

Aktivitetslegetøj til hunde er de mest ideelle redskaber til at udfordre dit kæledyr. Produkterne i denne kategori kan bruges til både apporterings- og lydighedstræning, og der findes et stort udvalg af hundelegetøj til store hunde og små.

Det er vigtigt, at du forholder dig til størrelserne på de forskellige produkter. En hvalp har brug for aktivitetslegetøj i mindre udgaver sammenholdt med den store hund.

Der findes produkter i både størrelse S, M, L og XL.

Stimulering

Stimulering er et bredt begreb, der dækker over at aktivere både hjerne og krop hos dit kæledyr. Det ligger i hundes natur at være aktive, nysgerrige og eksperimenterende. Derfor har dit kæledyr brug for udfordringer for at være i optimal trivsel.

Legetøj til stimulering kan have mange forskellige funktioner.

Det kan være produkter med pibelyde, plads til godbidder, udfordrende funktioner, speciel duft eller andre egenskaber, der aktiverer hundens sanser.

Hjernegymnastik

På samme måde som hos os mennesker har vores firbenede kæledyr brug for at holde hjernen skarp. Dette er med til at skærpe kæledyrets opmærksomhed generelt set, og det forbedrer dens evne til at tænke taktisk og logisk.

Foderlegetøj til hunde er nogle af de mest populære produkter i denne kategori.

Det er specialdesignet legetøj, der kræver din hunds fulde fokus for at få godbidderne ud af bolden.

Hunden skal være koncentreret og fokuseret for at løse opgaven.

Leg og træning

Det at lege med din hund skaber trivsel og kvalitetstid for jer begge. Du behøver ikke købe de dyreste produkter på markedet for at skabe masser af glæde og begejstring hos dit kæledyr.

Du kan finde billigt legetøj til hunde i mange forskellige udgaver og designs. Der kan løbende være brug for at udskifte legetøj, når det gamle bliver slidt eller mister sine funktioner.

Med aktivitetslegetøj i forskellige udgaver er det nemt og enkelt at underholde din hund og skabe høj trivsel hos den.

Leg og træning kan kombineres, når du vælger kvalitetslegetøj til hunde fra en forhandler, som tilbyder produkter fra de førende brands på markedet.

Vandlegetøj til hunde

Hunde elsker vand. Det er lig med frihed og sjov, og i sommerperioden er vandet med til at køle den varme hud under pelsen ned.

Vil du give dit kæledyr den ultimative glæde i vandet, skal du vælge de specialdesignede produkter, der er skabt til formålet.

Apporteringslegetøj som flyder i vand, er en særskilt produktkategori, der dækker over produkter, der ikke synker til bunds.

Din hund kan få de mest fysisk udfordrende træningsforhold i vandet, da modstanden under vand er med til at styrke musklerne. Om du er til legetøj med LED-lys, kølende effekt eller hundelegetøj med reb, er helt op til dig at vælge.

Produkterne er lavet i ekstra slidstærke og holdbare materialer, så de kan holde til både fersk- og havvand.

Legetøj med kølende effekt om sommeren

I sommerperioden kan hunde få det ekstra varmt. Pelsen har isolerende effekt på huden, og varmen fra den direkte sol kan skabe nedsat energi og udmattelse hos kæledyret.

Det bedste, du kan gøre for din hund i de varme sommermåneder, er at give den legetøj med kølende effekter. Det er aktivitetslegetøj med selvkølende effekt, der vil føles rart for din hund.

Der er mange forskellige produkter at vælge imellem. Mange udgaver af legetøjet er fremstillet i robust nylonmateriale, der er i stand til at absorbere varmen fra huden, når dit kæledyr kommer i kontakt med det.

Sommeren byder på forskellige aktivitetsmuligheder, som inkluderer vand.

Strand

Strandene i Danmark er favoritsteder for vores aktive, firbenede kæledyr. Her er der masser af plads til leg, træning og sjov, og når der er brug for at blive kølet ned, kan der tages en svømmetur i havet.

Når du er på stranden med din hund, skal du gøre brug af legetøj, der både er egnet til leg på land og træning i vand.

Her er det en fordel at vælge vandlegetøj, der også kan fås med kølende effekter.

Når du er på stranden, skal du sikre dig, at dit kæledyr har fået godt med vand hjemmefra. Der er risiko for saltvandsforgiftning, hvis kæledyret indtager for meget havvand.

For at undgå dette kan det være det rette at vælge legetøj, der er formet som pop-op-sodavandsis. ”Isene” skal lægges i fryseren dagen før strandturen. Legetøjet er lavet til at indeholde almindeligt postevand, som din hund vil elske, når I er på stranden sammen.

Det er en god og sjov måde at undgå saltforgiftning på hos dit kæledyr, samtidig med at de kolde effekter fra legetøjet køler din hund ned i sommervarmen.

På stranden kan der leges og boltres i vandet, og der kan laves de populære kaste-hente lege med hundelegetøj, som kan flyde på vandet.

Svømmehal

Du behøver ikke tage på stranden for at give din hund de sjoveste legeforhold. Du kan lave dit eget svømmebad til den derhjemme i haven med en Doggy Pool.

Vand er et godt miljø for hunde, da der kan leges og trænes med ekstra modstand, uden der skabes slid på led.

Du kan lave apporterings- og lydighedstræning, når du vælger hundelegetøj med reb. Med rebet får du de bedste muligheder for at kaste legetøjet.

Træningen af din hund er en del af dens opdragelse. Des tidligere du begynder at træne kæledyret, des nemmere er det at tilpasse adfærden, i takt med at den bliver ældre.

Med kvalitetslegetøj til hunde kan du på bedste vis lære din hund, at det er dig, der bestemmer.

Læringen og træningen vil komme din hund til gode på alle andre tidspunkter, når du giver en kommando.

Leg/træning/genoptræning og motion til ældre hunde

Når din hund bliver ældre, vil den gradvist få svækkede led. Dette er en naturlig del af aldringsprocessen, som vi også kender det fra os mennesker.

Der er brug for særligt udstyr, når du har en seniorhund. Den har brug for ekstra skånsomme produkter, og den har bedst af at blive aktiveret og trænet på blid facon.

At din hund bliver ældre og får et gradvist, nedsat aktivitetsniveau, betyder ikke, at den ikke skal motionere. Den skal den for at bibeholde et godt immunforsvar, undgå overvægt og fortsætte med at være i trivsel.

Der er forskel på fra race til race, hvornår hunde bliver seniorer. Det afhænger af, hvor gammel den i gennemsnit kan blive i forhold til dens race.

Motionsformen til seniorhunde skal være skånsom og blid. Det samme gælder, hvis dit kæledyr skal i gang med genoptræning efter brud på knogler eller efter uheld.

De store og tunge hvalperacer har generelt bedst af miljøtræning for ikke at overbelaste og ødelægge knogler og led.

Der er risiko for udvikling af hoftedysplasi (HD) hos din hund, hvis dens lårbensknogle ikke passer optimalt til hofteledsskålen i bækkenet. HD er den primære årsag til, at hunde i løbet af deres sene voksenliv udvikler slidgigt.

Selvom biologi og arv har indflydelse på udviklingen af HD, spiller miljø og ikke mindst motion vigtige roller i forhold til at undgå eller bremse udviklingen af den ubehagelige og indgribende lidelse.

Aktivér din hund

Når du aktiverer din hund hver dag, er du med til at holde den sund og rask. Motion er lige så vigtig for vores firbenede venner, som det er for os selv. Fysisk aktivitet er med til at styrke knoglerne, og motionen er med til at holde hjerne og hjerte sunde og velfungerende.

Du er med til at forebygge livsstilsrelaterede sygdomme, svækket immunforsvar, udvikling af HD og overvægt, når du aktiverer din hund.

Med det store udvalg af aktivitetslegetøj, kan der findes hundelegetøj til ethvert kæledyr.

Du får betydningsfulde fordele, når du køber det sjove legetøj hos en kvalitetsforhandler, der specialiserer sig i produkter til hunde.

Du får blandt af glæde af følgende:

 • Du får det mest sikre, sunde og miljøvenlige hundelegetøj på markedet at vælge imellem
 • Der kan vælges produkter til både små og store hunderacer
 • Du får de skarpeste priser
 • Der kan vælges specialdesignede produkter til vand
 • Du kan bruge legetøjet til forskellige formål
 • Du skaber fysisk sundhed og mental trivsel hos dit kæledyr.

Der kommer hele tiden nye produkter til på markedet for aktivitetslegetøj til hunde. Der udvikles løbende nye produkter med multifunktionelle egenskaber eller forbedrede materialer.

Med skarpe priser på produktudvalget kan du udvide og supplere beholdningen af legetøj til hunden derhjemme, så den hele tiden får nye udfordringer at beskæftige sig med.

Aktivitetsspil

Vi mennesker holder af hunde af mange forskellige grunde. De er vores empatiske, omsorgsfulde, kloge og loyale kæledyr, der helt naturligt bliver en del af familien.

De kognitive styrker skal stimuleres hos din hund, så den kan drage nytte af dem i forskellige forbindelser. Hunde har anlæg for at tænke logisk og taktisk, og de har hukommelse, som kan styrkes og vedligeholdes. Aktivitetsspil er det helt rette legetøj til kæledyret derhjemme, der kan bruges alene eller sammen med dig eller families øvrige medlemmer.

Spillene minder i funktion og formål om de spil, vi giver vores mindste børn. Det er simple spil med brikker, plader eller labyrinter, der træner hundens basale færdigheder i forhold til problemløsning og logisk tankegang.

Spillene har også en anden væsentlig funktion. Når hunde keder sig, kan de begynde at gnave i hjørnet af et gulvtæppe eller kanten på en pude. Det er ikke af ond vilje, da hunden som oftest ikke tænker over, den tygger i interiøret derhjemme. Den gør det, fordi den mangler beskæftigelse.

Spillene har mange fordele, som kommer både dit kæledyr og dig til gode:

 • Du kan være beskæftiget med andre opgaver i hjemmet
 • Du er fri for at få ødelagt interiør, fordi din hund kommer til at kede sig
 • Du og din familie kan være engagerede i spillet med din hund
 • Din hund kan lege alene uden mennesker
 • Dit kæledyr får mental, instinkt- og sansestimulering.

Aktivitetsspil findes i forskellige udgaver. Der er spil, som hunden kan være engageret med alene, mens du laver andre ting i hjemmet, og så er der spillene, hvor andre kan være med.

Det er en god idé at have både aktivitetslegetøj- og spil i hjemmet, så du kan beskæftige din hund på forskellige måder og med varierede sværhedsgrader.

Træn og leg på samme tid

Den bedste og mest udbytterige træning for din hund finder sted, når den har det sjovt. Ligesom børn lærer mest gennem ”leg og læring ”-tilgang, er det samme gældende for dit kæledyr.

Træning og leg kan kombineres, så din hund er motiveret, opmærksom og engageret.

Apporteringslegetøj er en stor kategori af produkter, der dækker over hundelegetøj til både små og store racer.

Apportering er den klassiske og populære leg, hvor du kaster et redskab eller et stykke legetøj, og din hund glad og begejstret spæner efter det og at vende tilbage til dig med redskabet.

Apporteringslege kan finde både på land og i vand. Du kan vælge hundelegetøj, som matcher træningsforholdene.

Når legetøjet til hunde skal bruges til apporteringstræning, skal det være lavet af slidstærke og kraftige materialer. Din hund vil bide fast i legetøjet med stor kraft, når den forventningsfuldt henter det op fra jorden for at levere det tilbage til dig.

Hundelegetøjet skal kunne holde til bid og krads.

Som udgangspunkt vil din hund elske det legetøj, du finder til den. Har du et kæledyr, hvor der kræves lidt ekstra for skabe engagement og motivation, er det værd at vælge apporteringslegetøj med funktioner.

Det kan være i form af en pibelyd eller en særlig duft, som vil fange dit kæledyrs opmærksomhed.

Bolde til hunde er den mest udbredte form for legetøj i denne forbindelse. Du kan vælge bolde i både store og små udgaver, så din hund får det redskab, der matcher dens størrelse.

Vil du have de bedste og mest smidige forhold til at lege sammen med din hund og tage legetøjet fra den, skal du vælge produkterne med reb.

Hundelegetøjet findes i udgaver af blandt andet sundt og miljøvenligt TRP-gummi samt holdbart bomuld.

Tips og tricks til apport træning

Vil du i gang med at træne din hund, er apportering den rette træningsform. Træningen kræver ikke særligt udstyr eller ekstra meget tid, og den er en effektiv måde at aktivere din hund på både mentalt og fysisk.

Selvom det er anbefalet at begynde træningen af din hund, fra den er hvalp, er der intet til hinder for at træne din voksne hund. Den har lige så gode anlæg for at lære af træningen, når du er tydelig og vedholdende i din adfærd og kommunikation.

Du kan gøre brug af disse råd, når du vil godt i gang med træningen:

 • Vælg apporteringslegetøj, der matcher din hunds størrelse
 • Hav godbidder med i en hundetaske, så du kan belønne dit kæledyr ved korrekt aflevering
 • Snak positivt og i et mildt stemningsleje til din hund
 • Forkæl din hund med legetøj, når den afleverer korrekt
 • Vend ryggen til hunden, når den leger videre med legetøjet uden at aflevere det.

Apporteringstræningen handler både om fysisk træning og om at lære at adlyde din kommando. I starten vil enhver hund skulle lære, hvad formålet med træningen er. Det tager øvelser og gentagelser for den at lære.

Hvis din hund fortsætter med at lege med apporteringslegetøjet, kan du vende ryggen til den og lade som om, du leder efter legetøjet. Din hund må ikke få oplevelsen af, at du forlader den. Når du går et par skridt væk, vil hunden i langt de fleste tilfælde følge med og glemme, at den var i gang med at lege.

Det er helt naturligt, at hunden skal have gentagelser af adfærd med træningen for at kode formålet. Her kan det være en understøttende hjælp at give den en godbid, når den gør det, du ønsker af den.

Beløn din hund med legetøj

Hunde har brug for at være beskæftigede, stimulerede og aktiverede. Du kan give dit kæledyr masser af glæde og begejstring ved at købe nyt hundelegetøj til den.

Med tiden vil legetøj blive slidt eller miste funktion. 

Det skønne ved vores firbenede kæledyr er, at de er taknemmelige væsener. De har ikke præferencer for bestemte farver eller materialer, men er derimod glade for at få nye aktiviteter og udfordringer.

Når du træner med din hund, kan du sørge for at have et af dens legetøj med. Dette er den ideelle måde at kombinere leg og træning på, så glæden, motivationen og trivslen er i top.

Legetøjet kan være en erstatning for godbidder, der vil have samme belønnende funktion.

Legetøj til store og små hvalpe

Ligesom du skal købe særligt hundelegetøj til dit store kæledyr, skal du også vælge særlige produkter til din hvalp eller lille hund.

Hvalpelegetøj findes i mange forskellige produktudgaver, der varierer i materialer, egenskaber og pris. Fælles for produkterne er, at de er lavet i mindre udgaver, så de passer til de mindste hunde.

Der er forskel på racer og størrelserne på hunde.

Har du en lille hvalp, skal du vælge hundelegetøj i størrelse S. Og har du en større hvalp, kan det være størrelse M, der er det rette valg.

Størrelsen på hundelegetøjet har betydning for funktionaliteten og sikkerheden. Din lille hvalp har ikke meget fornøjelse eller anvendelsesglæde ved at lege med et stykke legetøj, der er alt for stort for den at bruge.

Når du køber hundelegetøj hos en kvalitetsforhandler, får du vigtige produktoplysninger og størrelsesguider. Her får du indblik i, hvilke racer og vægtklasser de forskellige legetøjsprodukter til hunde er designet til.

Hvalpelegetøj har forskellige egenskaber og funktioner.

Velvære og komfort

Når din hvalp er cirka 5 måneder, vil den begynde at skifte tænder. Denne periode kan være forbundet med ubehag og kløende gummer.

Du kan skabe trivsel og komfort hos din hvalp med bidelegetøj, der både stimulerer fremkomsten af tænder og beroliger det kløende og generede tandkød.

Udvikling af social intelligens

Så snart din hvalp er kommet til verden, begynder dens fysiske og emotionelle udvikling. Hundelegetøj er med til at udvikle god, social adfærd, styrke samarbejdsevnerne og anlæg for at indgå i relationer med andre dyr og med mennesker.

Gennem lege styrker du din hvalps motorik og sanser, der vil komme den til gode i resten af livet.

Beskyttelse af interiør i boligen

Hvalpe kan ligesom de voksne hunde komme til at kede sig. Du beskytter interiøret i hjemmet, når du stimulerer din store eller lille hvalp med hundelegetøj.

Din hund vil være engageret med at træne hjerne eller fysik med legetøjet fremfor at begynde at tygge i sko, møbler eller karme.

Legetøj med reb

Til legene udenfor er det ideelt at vælge legetøj med reb. Du får større kontrol og sikkerhed med legetøjet, når det har et reb i den ene ende. Med det kan du tage fat i hundelegetøjet, så det kan bruges til apporteringslege.

For dig der har en stor hund, kan du få ekstra anvendelses- og vedligeholdelsesmæssig værdi ved at gå efter legetøj med reb. Det forstærker det sjove tilbehør, så det holder længere.

Iblandt de mange forskellige produktudgaver kan du vælge de funktionelle produkter med tandrensende effekter.

Du kan være med til at forebygge tandsten og plak på tænderne hos din hund, når du vælge hundelegetøj med tandrensende funktioner. Disse produkter er lavet i fleksible, bløde og sundhedsvenlige materialer og har en form med riller. Når din hund tygger i det, vil rillerne massere tandkøbet og rense tænderne.

Til den aktive og legesyge hund skal der vælges de mest slidstærke produkter på markedet. I denne forbindelse får du mest værdi for pengene, og din hund får størst anvendelsesglæde med legetøjet, når du vælger de mest modstandsdygtige produktudgaver.

Disse kan bruges til trække-ruske lege, hvor det gælder om at trække hundelegetøjet ud af munden på dit kæledyr.

Med et reb i den ene ende har du lettest ved at få et godt greb om legetøjet, så din hund får modstand og udfordring.

Bamser, plysdyr og tøjdyr

Bamser og tøjdyr til hunde er med til at bringe ro, komfort og tryghed. På ferien kan det få stor betydning for søvnkvaliteten hos dit kæledyr, at den har sin favoritbamse med sig.

Bamsen minder hunden om de hjemlige forhold, og dette er med til at bringe ro og mental tryghed.

Bamser og legetøj til hunde adskiller sig fra hinanden, når det kommer til de psykiske egenskaber.

Mens legetøj er mere upersonligt tilbehør til kæledyret, der uden problemer kan skiftes ud, er bamser og tøjdyr til hunde personligt udstyr.

Der findes masser af forskellige bamser til hunde. De varierer i typer, designs og størrelser, og de kan bruges til både unge og ældre hunde.

Som det gælder med alt andet hundelegetøj, skal du vælge plysdyr til dit kæledyr, som matcher hundens størrelse.

Til de største hunde er der brug for ekstra stærke og holdbare bamser, der holder til belastningen og vægten hos de største og tungeste hunderacer. Her er det værd at gå efter L eller XL produktudgaverne.

Skal bamsen kunne bruges til hverdagens aktiviteter med leg, hygge og afslapning, kan det være en god idé at vælge hundelegetøjet, der er forstærket med knudereb indeni. Dette gør tøjdyret ekstra modstandsdygtigt overfor bid og vægt.

Det er ikke kun til putning og lege, at bamser til hunde har værdi.

Plysdyr kan bruges til afslappende og sjove lege. Din hund kan være beskæftiget med sin bamse alene, eller du kan tage del i legen. Vil du stimulere dit kæledyrs opmærksomhed og motivation, kan du vælge bamserne med piv- eller knitrelyde. De giver en sjov lyd, når der trykkes på eller bides i dem. 

Hunde i alle aldre kan få glæde, gavn og tryghed ved at have sig sin egen puttebamse i hundesengen.

Til den boldglade hund

Bolde er det mest populære, udbredte og klassiske stykke legetøj, der findes til kæledyret. De er nemme at have med på tur eller udflugt, og de kan bruges til sjov, leg og træning.

Bolde kan bruges i vand og på land, og de findes i mange forskellige udgaver og materialer.

Til de mindste hunderacer og til hvalpene skal der vælges bolde i de mindste størrelser. Hvalpe og små hunde skal kunne samle bolden op med munden, og derfor skal hundelegetøjet i denne forbindelse være designet til de mindste racer.

Har du en stor hund, skal du vælge en bold i størrelse M, L eller XL, da det kan være farligt for den at lege med en lille bold. Det kan forstyrre din store hunds leg at bruge en lille bold, da denne er svær at lave trække-ruske lege med, og da redskabet lettere går i stykker.

Bolde kan bruges både indenfor, i haven og i naturen.

Går du ofte tur med din hund på sene eller tidlige tidspunkter af døgnet, kan det være en praktisk hjælp at vælge bolde og hundelegetøj med LED lys. Her vil legetøjet lyse op, så det er let for dig og din hund at finde.

Når du vælger de rette produktudgaver til din hund med hensyn til materiale og størrelse, kan dit kæledyr få de sjove og mest frie legeforhold.

Den store fordel ved at vælge et klassisk stykke legetøj til din hund er, at du kan vælge det i mange forskellige typer, udgaver, designs og materialer.

Foderbolde (herunder Slow Feeder og bolde til aktivering)

Har du en overvægtig hund, eller er dit kæledyr generelt lidt for ivrig, når det kommer til at indtage måltider?

Foderbolde er en særlig udgave af hundelegetøj, der har til formål at udfordre dit kæledyr kognitivt. Hos den overvægtige hund er Slow Feeder produkterne de rette valg. Her har legetøjet og foderudstyret til formål at nedsætte spisehastigheden. Dit kæledyr vil automatisk bruge længere tid på at indtage sine måltider, når der skal bruges tid og kræfter på at få hvert et stykke foder ud af bolden.

Du kan selv indstille, hvor stort foderhullet skal være på Slow Fedder boldene. Tørfoder kan have forskellige størrelser, og du kan justere sværhedsgraden i forhold til bredden på foderåbningen.

Det er ikke kun hunde med lidt ekstra fedt på sidebenene, der har gavn af at blive aktiverede med foderbolde. Boldene kan bruges til leg og træning, og det er dig som ejer, der vælger, hvilket foder eller hvilke godbidder der skal i bolden.

Vil du belønne din hund efter træning eller forkæle det en eftermiddag, kan du bruge foderbolde til aktivering. Du kan putte de antal godbidder i, som modsvarer hundens aktivitetsomfang.

Der er garanti for, at dit kæledyr er optaget og beskæftiget i den næste halve time, når den arbejder med at lure teknikken med folderbolden.

Duften af godbidderne stimulerer dens motivation og gør den ekstra dedikeret i forhold til at arbejde med de udfordrende bolde.

Hundelegetøj af naturgummi, latex og TRP

Når du undersøger forskelligt hundelegetøj hos en kvalitetsforhandler, vil du støde på 3 forskellige materialer i udvalget – naturgummi, latex og TRP.

De anvendes til forskellige produkter til hunde, og de har hver deres egenskaber, fordele og funktioner.

Naturgummi

Naturgummi er blevet et populært og udbredt materiale til hundelegetøj. Det er fleksibelt, blødt og slidstærkt, og det egner sig til både leg og træning. Gummiet er naturligt forekommende, og der et sundt og miljøvenligt materiale.

Gummiet fremstilles ved dyrkning af træet Hevea Brasiliensis, der stammer fra områder i Sydamerika.

Latex

Latex er en udgave af gummi, der bliver brugt til mange forskellige produkter til hjemmet. Det er et naturmateriale, som kan formes i mange forskellige konsistenser. Derfor bruges det blandt andet til hundelegetøj, da det kan designes til at have særlige egenskaber.

Det bløde og formbare materiale har den egenskab, at det er temperaturregulerende. Det er komfortabelt at have tæt på kroppen, og det har en naturlig, høj slidstyrke.

TRP

TRP er en forkortelse for Thermo Plastic Rubber. Det er et termoplastisk gummimateriale med bedste slidstyrke, der egner sig til det mest kraftige legetøj til hunde.

Gummiet bliver blandt andet brugt som såler til fodtøj, og den har den egenskab, at det kan formes i alle former og tykkelser.

Den store modstandskraft på gummiet gør det egnet til det hundelegetøj, der skal bruges udenfor, til træning og til apporteringstræning.

Hundelegetøj fra mærker du kender

Der er forskellige producenter, der designer og udvikler hundelegetøj, og som er de førende på markedet. Selvom de har hver deres tilgang til produkterne, er de fælles om at bruge de bedste materialer til formålet.

Når du vil forkæle din firbenede ven med det bedste legetøj, skal du vælge produkter fra disse brands:

KONG

KONG Company er navnet på det populære, amerikanske selskab, der designer og udvikler legetøj til hunde og katte i bedste kvalitet.

De er kendt for deres innovative produkter og for at være frontførende på markedet, når det gælder om at lave legetøj til hunde, der kombinerer sikkerhed, sundhed, kvalitet og funktionalitet.

Når du vælger produkter fra KONG, får du stor frihed til at vælge legetøj med forskellige egenskaber. Der er produkter med pibelyde, knitrelyde, særlige farver, og produkterne findes i et hav af størrelser og udformninger. 

https://www.kongcompany.com/da/

Hunter

Hunter er et af de mest velkendte, roste og anerkendte producenter af udstyr og tilbehør til hunde. I årtier har den kvalitetsbevidste fabrikant fremstillet produkter til hunde og deres ejere, og fabrikanten er primært kendt for den gennemført høje kvalitet på hele produktlinjen.

Selvom Hunter i særdeleshed er kendt for deres slidstærke og elegante halsbånd og seler i naturlæder, laver de også legetøj til både små og store hunde.

Når det er slidstyrke og lang levetid, du går efter på hundelegetøjet, er Hunter et godt valg af mærke.

https://www.hunter.de/en/home.html

PetSafe

Som navnet antyder, lægger Petsafe vægt på at skabe maksimal sikkerhed og tryghed om vores kæledyr. Foruden de populære hundelemme- og døre, fremstiller producenten også kvalitetslegetøj til både hvalpe og de voksne hunde.

PetSafe er en af de nyere fabrikanter på markedet og bliver mere og mere populær blandt hundeejere hvert år. De sælger deres produkter i mere end 52 lande og har det som mission at hjælpe med til at skabe de bedste trivselsbetingelser for vores firbenede venner.

Producenten går op i innovation og entreprenørskab og fremstiller produkter med de nyeste materialer og teknologier på markedet.

Dette gør, at du kan få legetøj med multifunktionelle egenskaber, der giver dig og dit kæledyr stor anvendelsesglæde.

https://www.petsafe.net/

Karlie

Karlie Flamingo er et populært mærke, når der skal købes basisprodukter til hunde. Producenten fremstiller alt fra pelspleje produkter over hygiejne tilbehør til foder og legetøj.

Fælles for alle produkterne er, at de er skabt til at passe til kæledyrenes og deres ejere behov. Det er budgetvenlige produkter, der skal gøre det muligt for enhver ejer at forkæle hunden derhjemme med det bedste og mest sunde udstyr og tilbehør.

Når du vælger hundelegetøj fra Karlie, kan du være sikker på, at produkterne er lavet til at blive brugt. Der anvendes kun miljø- og sundhedsvenlige materialer i fremstillingen, da producenten går op i velfærd og trivsel.

Du finder legetøj med tandrensende effekter samt søde hundebamser, der kan lavet til at blive dit kæledyrs favoritgenstand til hvilestunder.

https://www.karlie.de/

Køb hundelegetøj hos os

Hos Canem.dk finder du et stort udvalg af kvalitetslegetøj til hunde i alle aldre og på ethvert udviklingstrin. Vi tilbyder legetøj med mange forskellige egenskaber og funktioner samt i forskellige størrelser og designs.

Vi har produkter fra både KONG, Hunter, PetSafe og Karlie, og hos os kan du finde de skarpeste priser på kvalitetslegetøj.

Du kan gå på opdagelse i vores store webshop, hvor der løbende kommer nye produkter til i takt med, at producenterne fremstiller nyt legetøj til hunde.

Vi er hele tiden på udkig efter de nyeste og bedste produkter til dit kæledyr, og vi går op i kvalitet, sikkerhed og funktionalitet.

Som noget særligt kan du i vores udvalg finde et stort sortiment af legetøj til store hunde. Du kan vælge specialdesignet legetøj i både størrelse L og XL, så din store hund kan få det helt perfekte og sjove legetøj.

Vi har levering på 2-4 hverdage på alle lagervarer.