Du er her: Forsiden Foderbolde til hunde

Foderbolde til hunde

Uanset alder, race og personlighed har din firbenede ven brug for at blive stimuleret. Aktivitetslegetøj i form af foderbolde er uundværligt tilbehør.

Hos Canem.dk tilbyder vi et stort og varieret udvalg af bolde til fodring, som vil få din hund i trivsel.

Se mere om vores store udvalg af legetøj hund her. 

Derfor er bolde til fodring vigtigt tilbehør til hunde

Boldene er skabt til at udfordre din hund. Det kræver opmærksomhed, fokus og hjernegymnastik at lure teknikken på boldene, så foderet kan komme ud. Din hund vil helt automatisk få skærpet sin interesse og motivation i forhold til at arbejde med bolden, så den kan få fat i sine lækre godbidder.

Stimuleringen af hunde handler ikke kun om at holde den fysisk aktiv. Hunde har brug for at blive udfordret kognitivt for at komme i optimal trivsel.

De udfordrende foderbolde er de perfekte redskaber til at give spænding og træne opmærksomhed.

Vælg foderbolde til hunde fra de bedste brands på markedet

Vi er hele tiden på udkig efter nye produkter til vores sortiment, som kan bringe glæde hos dig og dit kæledyr. Kvalitet og funktionalitet er de mest betydningsfulde parametre, som vi udvælger vores varer i forhold til. Når det kommer til tilbehør til foder og godbidder, betyder det, at du kan vælge kvalitetsprodukter fra nogle af de førende producenter, der designer udstyr til hunde i de bedste materialer.

Foderbolde og legetøj til hunde skal kunne holde til at blive tygget og bidt i. Hundens iver efter at få sine godbidder ud af bolden kræver, at redskaberne skal være lavet i slidstærke og skånsomme materialer.

Miljø- og sundhedsvenligt gummi er et udbredt materiale til foderboldene.

Aktivitetslegetøj til fodring, der skaber trivsel hver dag

Når du vælger kvalitet, kan din hund få glæde af sit udstyr og tilbehør i lang tid, og du sparer penge i det lange løb. Kvaliteten er derudover medvirkende til, at du ikke skal bekymre dig om tandskader hos dit kæledyr. Med bløde bolde er der ingen risiko for, at din hund ridser eller knækker sine tænder, når den arbejder på at få foderet ud.

Boldene kan bruges efter behov. Det kan være som hyggelig adspredelse efter træning, eller det kan være som god beskæftigelse i en weekend.

Hvilken foderbold skal jeg vælge til mit kæledyr?

Den store fordel ved at vælge foderbolde fra Canem.dk er, at du finder mange valgmuligheder i forhold til type, design og ikke mindst størrelse. Nogle af boldene er skabt i forskellige størrelser og henvender sig således til forskellige hunde. Du kan altid læse nærmere om, hvilke hunde de pågældende produkter er skabt til hos hver vare i sortimentet.

Den detaljerede produktinformation er med til at skabe sikkerhed og tryghed. Vi ønsker, at det skal være nemt for enhver hundeejer at finde det bedste udstyr til kæledyret derhjemme.

Andre bolde kan anvendes til alle hunde uanset størrelse og alder.

Multifunktionelle foderbolde, der kan rense tænder

Har din hund brug for ekstra tandrensning i løbet af dagen, kan det være det rette at vælge boldene med tandriller. Disse kan medvirke til at skabe en sund mund hos dit kæledyr og være med til at fjerne tandsten og plak.

Uanset hvilke produkter og bolde du vælger hos Canem.dk, kan du opretholde en god hygiejne hos din hund med tilbehøret. Boldene egner sig til at blive vasket, så du med jævne mellemrum kan fjerne savl og rester fra foderet.

Du kan med fordel have flere foderbolde derhjemme, så du kan give din hund afveksling og udfordring. Dette gør det også nemmere for dig at vaske boldene, uden dit kæledyr mangler underholdning og beskæftigelse.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!