Du er her: Forsiden Kattesenge

Find din næste katteseng hos Canem.dk

Her på siden finder du vores udvalg af kattesenge. Mange vil gerne forkæle deres kat med en lækker, blød katteseng eller kattehule, som katten virkelig kan hygge sig i. Katten sover jo oftest det meste af dagen, og det er rart for katten at vide, at den har sit helt eget sted, hvor den ikke bliver forstyrret. Samtidig er det også rart for dig, at du ved, hvor du kan finde katten, i stedet for du skal lede i alle husets bløde og lune kattekroge.

Sengene, vi tilbyder, har forskellige designs, men alle er neutrale og stilfulde og passer fint ind i næsten ethvert hjem og til næsten enhver kat.

Find den helt rette katteseng til din kat

Der findes forskellige typer kattesenge, alt efter hvad din kat foretrækker, og hvad du synes, der passer ind i dit hjem. Mange katte holder af at ligge i huler eller kasser, hvor de føler sig trykke, mens andre godt kan lide at have frit udsyn fra deres plads. Hold øje med din kat og dens valg af liggesteder, før du vælger, og der vil være større chance for, at katten kan lide den seng, du giver den. Katte er stædige dyr med deres egne meninger, men ikke mange vil sige nej tak til en lækker ny seng til at hyggesove i. 

Finder du den rigtige katteseng vil du helt sikkert opleve at din kat spinder - og vil du læse mere om hvorfor katte spinder kan du klikke her og læse vores indlæg om det på vores blog.