Du er her: Forsiden Kattesenge Kradsetræ District 70 Maze
District 70 Maze
District 70 Maze
District 70 Maze
District 70 Maze
District 70 Maze
District 70 Maze
District 70 Maze
District 70 Maze
District 70 Maze
District 70 Maze
District 70 Maze
District 70 Maze
District 70 Maze

District 70 Maze

299,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


3-i-1 katteseng af pap
Seng - kradsebræt - legetøj
Kan samles på 5 forskellige måder
Lavet i kraftigt honeycomb papir
Legebold af katteurt
Størrelse: 50 x 50 x 18 cm

Beskrivelse

District 70 Maze - 3i1 katteseng, kradsebræt og aktivitetsbane

Alle katte har brug for en passende mængde stimuli for at trives, men det gælder især for inde-katte, som ikke har samme mulighed for at stimulere dem selv, som udekatte har. Katte bruger leg som afstresning og kan ofte have stor glæde af, at deres ejere leger med dem langt op i alderen.

Du kan også skabe variation i din kats hverdag ved at give den forskellige steder, som den kan sove - såsom f.eks. denne smarte District 70 MAZE seng med kradsebræt og aktivitetsbane.

Stimulering er vigtig for din kat

Et godt bud på en løsning, der både skaber stimuli og variation i din kats hverdag, er denne sammenklappelige katteseng, som også kan bruges som kradsebræt og aktivitetsbane.

District 70 MAZE kan foldes på 5 forskellige måder, og den giver altså din kat mulighed for at putte sig i den - eller den kan foldes om, så din kat får mulighed for at jage den medfølgende bold - fyldt med katteurt - rundt i aktivitetsbanen. 

Fremstillet af holdbart honeycomb papir

Kattesengen er fremstillet af slidstærkt honeycomb papir, som er bæredygtigt, fordi det kan genbruges, når du er færdig med den. Derudover kan den holde forholdsvist længe, sådan din kat får afløb for sin naturlige trang til at kradse i den.

 

District 70 MAZE er desuden nem at samle, for du skal bare trække i håndtagene og samle velcroen, og så er den klar til brug uanset formålet. Det sammenklappelige design gør derudover, at kattesengen er pladsbesparende, fordi det er muligt at folde den sammen igen, når du skal bruge pladsen til noget andet.

 

 

 

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram