Du er her: Forsiden Kattesenge BeOneBreed (BOB) Katt3 & HabiKatt BOB Katt3 Pude Trælook
Katt3 pude trælook
Katt3 Pude i cube
Katt3 Pude - Memory foam

BOB Katt3 Pude Trælook

99,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Dejlig blød pude til din kat
100 % memory foam
Tilbehør til Katt3 serien
Kan også bruges på kattens yndlingsplads

Beskrivelse

BOB Katt3 Pude Trælook

Der findes mange adskillige slags puder til bl.a. hunde og katte, men det handler om kvalitet og komfort for dine kæledyr. Her kan du finde det den helt perfekte pude til din kat fra det populære mærke BOB.

BOB Katt3 pude er kvalitet, som du ikke finder andre steder. Læs med herunder for mere information om denne lækre pude, som vi tilbyder din kat, der fortjener lidt ekstra hygge under sig, når den slapper af derhjemme.

Afslapning skal være lig med komfort

Når din kat eksempelvis slapper af i sit lille hus, er det vigtigt at den har noget ordentligt at ligge og sove på. Katte foretrækker at være aktive i løbet af dagen, men når tiden så kommer til at slappe af, så foretrækker katte komfort. Katte er et selektivt dyr, som vægter egen velvære højt.
Ydermere, er det også usundt for din kats knogler og muskler, at ligge på noget hårdt eller for blødt. En kvalitetspude, som består af memoryskum, har vist sig at være en afgørende faktor for din kats velbefindende. Det er her, at vi, med Katt3 puden, kan gøre en forskel. Katt3 har de beskedne mål 36*36 cm, så den kan sagtens være i din kats lille hytte.

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram