Du er her: Forsiden Udstyr til din hund og kat fra Hunter

Udstyr til din hund og kat fra Hunter

Udstyr og tilbehør til din hund skal kunne holde til aktive lege, gåture og træning. Det er vigtigt, at dit basisudstyr såsom hundehalsbånd, line eller foderskåle er designet i rustikke og slidstærke materialer.

Hunter er et populært mærke, når det kommer til at vælge tilbehør i bedste kvalitet og med praktiske funktioner.

Hos Canem finder du et bredt udvalg af produkter til din hund eller kat fra den eftertragtede kvalitetsproducent.

Vælg udstyr der matcher din hund og dine behov

Det bedste udstyr er det, som matcher dine krav, ønsker og ikke mindst din hund. Når du skal anskaffe dig basisudstyr, spiller materialerne en afgørende rolle. Hundeudstyr skal kunne holde til at blive brugt til daglig.

Når du vælger produkter fra Hunter, kan du være sikker på at få de mest holdbare og funktionelle produktudgaver.

Du kan blandt andet vælge mellem følgende typer udstyr og tilbehør:

  • Hundehalsbånd- og liner
  • Hundesele
  • Sikkerhedssele (til bil)
  • Hundefrakker

Hunter går op i at designe og udvikle funktionelt tilbehør til dagligdagen med en hund. Det er produkter, som er skabt til at give komfort og trivsel hos din hund og give dig som hundeejer praktisk og funktionelt udstyr.

Hundehalsbånd, seler og liner i slidstærk kvalitet

Til gåture og hundetræning har du brug for halsbånd og liner, som holder til bevægelse, aktivitet og sporearbejde.

Når du vælger produkter fra Hunter, kan du vælge imellem en lang række forskellige og smarte designs. Om du er til grå, rød, lime grøn, klassisk sort eller pink, er op til dig.

Uanset look får du hundesnore i ypperste kvalitet i form af oksenappalæder, som er et holdbart og slidstærkt materiale, der holder i mange år.

Oksenappalæder bliver mere fleksibelt og smidigt med tiden og i takt med, at du bruger snoren.

Træner du med din hund, skal du anvende en sporeline i fremtrædende farve og med et materiale, som er nem at tørre af. Linen skal kunne holde til at blive slæbt hen ad jorden.

Hunter ved, hvilke behov du som hundeejer har til dit basisudstyr til din firbenede ven.

Du finder hundeliner til sporearbejde i forskellige farver og med praktisk materiale af nylon, som nem lader sig rengøre med våd klud.

Tilbehør og legetøj der stimulerer og udfordrer dit kæledyr

Aktivitetslegetøj skal give dit kæledyr udfordringer. Det kan give anledning til, at din hund får skabt motivation for at løse udfordringen med at nå frem til en godbid. Hunter producerer aktivitetslegetøj, som stimulerer både smags-, duft- og følesans.

Det er praktisk legetøj, som du kan have liggende derhjemme eller tage med på farten, når du tager på udflugt med din hund.

Kvalitetsproducenten formår at udvikle produkter, som kombinerer flere hensyn. Deres legetøj kan både stimulerer din hund, samtidig med at legetøjet har tandrensende effekter.

Komfort, funktion og sikkerhed

Uanset om du vælger foderskåle, halsbånd, seng eller aktivitetslegetøj fra Hunter, får du produkter i bedste kvalitet og designs, som er udviklet på baggrund af mange års erfaring.

Det er i høj grad de mange års erfaring som udstyrsproducent til hunde- og katteejere, der gør Hunter til et anerkendt brand. Siden opstarten i 1980 har den familieejede virksomhed udviklet og videreudviklet produktsortimentet, så det hele tiden matcher de behov, du som katte- eller hundeejer har.

Som noget særligt vægtes sikkerheden omkring dit kæledyr højt i udviklingen af de funktionelle produkter. Dette gælder halsbånd og sikkerhedsseler til bilkørsel.

De forskellige designs er gennemtænkt, og du får seler, halsbånd og liner med mange funktionelle detaljer og justeringsmuligheder. Hunter formår at forene hensynet til dit kæledyrs komfort med dine behov for funktionalitet og sikkerhed omkring din hund eller kat. Vil du vide mere om Hunter og kvaliteten i deres produkter kan du klikke her.