Du er her: Forsiden Hundehalsbånd Hunter Hilo Vario Halsbånd - Antracit
Hunter Hilo Vario, Antracit
Hilo vario antracit
Dogue de Bordeaux med Hunter Hilo Vario halsbånd

Hunter Hilo Vario Halsbånd - Antracit

Fra 189,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.Halsbåndet er lavet af polyester
3D mesh-materiale
Reflekterende i mørke
Large: 40 - 60 cm og 3,2 cm bredt
X-Large: 45 - 70 cm og 3,8 cm bredt

Beskrivelse

Hunter Hilo Vario hundehalsbånd - Antracit

Leder du efter et nyt halsbånd til din kære hund? Indimellem er tiden inde til forandringer. Hvad enten det er nyt hundelegetøj, senge, kurve eller halsbånd. Heldigvis har vi et stort udbud af mange forskellige halsbånd til både hunde og katte. Når du skal vælge halsbånd, kan det først og fremmest være en god idé at vælge et, der kan ses i mørke. På den måde er du sikker på, at både du og din hund er i sikkerhed, når I bevæger jer ud i mørket. Derudover kan du finde mange halsbånde med ekstra specifikationer, der gør omstændighederne lidt mere behagelige for den kære hund. 

Vi tilbyder for eksempel dette smarte Hilo Vario halsbånd fra Hunter, der er udstyret med flere smarte funktioner. Halsbåndet har nemlig en kølende effekt på hunden, der gør de varme sommerdage mere behagelige at komme igennem. Før at det får den kølende effekt, skal du lægge det i vand. På den måde vil halsbåndet inden længe køle din hund på de mest varme dage sommeren over.

Reflekterende effekter

Udover at vores Hilo Vario halsbånd fra Hunter nedkøler, så er det også genialt til mørke gåture. Her vil det nemlig reflektere i mørke, så du og hunden er i sikkerhed. Skulle det regne eller sne, så får du her et halsbånd, der kan tåle al slags fugtigt vejr. Det er nemlig åndbart og vejer desuden ikke meget. Derfor er det et halsbånd, der samtidig er behageligt for hunden at have på.
Halsbåndet er lavet i polyester og 3D Mesh, som gør det muligt at give det den rette temperatur. Halsbåndet kader nemlig luften strømme ind i flere forskellige retninger. Størrelsesmæssigt kan du vælge imellem to størrelser – henholdsvis Large og Xtra-Large. Halsbåndet er derfor primært forbeholdt store hunde. For at være sikker på, du vælger den rigtige størrelse, kan du med fordel måle hundens hals ud fra vores størrelsesguide. Vil du se mere til vores udbud af halsbånd, så skal du klikke her https://canem.dk/hundehalsbaand.

Størrelse:

Large:         Indstilling: 40 - 60 cm        Bredde: 3,2 cm
X-Large:      Indstilling: 45 - 70 cm        Bredde: 3,8 cm  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram