Du er her: Forsiden Kattesenge Hunter Kattehule Skive
Hunter Kattehule Skive
Kattehule i tipi-form
Kattehule fra Hunter
Hunter kattehule

Hunter Kattehule Skive

261,75 DKK

349,00 DKK

Vi sender denne vare på mandag


Kattehule i polyester på ydersiden og blød plys at putte sig i
Kattehulens størrelse: 44 cm x 44 cm

Beskrivelse

Forkæl din kat med en Hunter Kattehule Skive

Du kan sikre din kats trygge hule med denne populære Hunter Kattehule Skive. Den smarte tipi-formede hule er perfekt for din kat at krybe i ly i. Hvis din kat også er urolig og trasker rastløst rundt i hjemmet, er det en god idé at investere i en tryg kurv. Således bliver din kat glad og tilfreds.

Uanset om din kat er en inde- eller udekat, er det vigtigt, at den ved, at den har et helt bestemt sted, hvor den altid kan hvile sig og slappe af. Katte bruger utrolig mange timer af deres dag på at sove, og de er derfor altid på jagt efter et trygt, sikkert sted at ligge. Hertil er Hunter Kattehule Skive helt genial.

Tryg hule til din kat

Det rare og bløde materiale i Hunter Kattehule Skive sikrer din kat en stor tryghedsfølelse. Kattehulen, der er formet som en tipi, omfavner din kat og øger fornemmelsen af sikkerhed og tryghed. Den kan åbnes og lukkes med en smart og effektiv knappefunktion, og med en behagelig og kærlig base, booster du automatisk din kats humør og livskvalitet.

Det er altså en investering i din bedste spindende ven. Sørg for at din kat kan gå til ro i nærværende, velkendte og trygge omgivelser.

44 cm x 44 cm

Polyester, Inderside med blød plys, Vaskes i hånden

   • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram