Du er her: Forsiden Kattemad

Lækkert kattefoder til din kat

Når du skal vælge mad til din kat, er der flere ting der er gode at have med i dine overvejelser. Katte er meget bestemte når det kommer til deres madvaner og for store ændringer vil kunne ende i en sultestrejke fra din firbenede ven. Derfor er det afgørende, at du finder noget kattemad som din kat har lyst til at spise. Ønsker du at skifte mærke, er det en god idé at mikse det nye katte foder med det gamle, så du løbende spæder mere og mere op med det nye, så din kat og dens mave kan følge med.

Din kats alder er essentiel for valget af kattemad

Du bør vælge mad, der passer til din kats alder. Særligt når din kat er killing og senior, er det vigtigt at de får de korrekte næringsstoffer for at have det godt. En kattekilling har brug for en masse af næring og kalorier, da den forbrænder meget i løbet af en dag.

Hos Canem.dk finder du et udvalg i kattetørfoder og kattevådfoder til både store og små katte.

Kattegræs

Kattegræs

Kattegræs hjælper kattens fordøjelse ...

39,00 DKK

Hvorfor bør alle katte få tørfoder?

At vælge tørfoder som kattefoder har mange fordele, ikke mindst at den holder sig frisk dagen lang, så kan det også være det mest økonomiske valg. Katte kan selv regulere mængden af tørfoder de skal bruge, der bør derfor være en skål med tørfoder tilgængelig for din kat, alle døgnets timer.

Det kan være en god idé at fodre med vådkost også, da det hjælper din kat med at holde væskebalancen ved lige. Tørfoder kan hjælpe med at forhindre tandproblemer, det er derfor også vigtigt at størrelsen på stykkerner passer med størrelsen på din kat, en killing kan have svært ved at bide over et stykke der er lavet til en fuldvoksen kat.

Katte, der spiser en stor andel tørfoder, skal drikke rigeligt vand, særlig hvis de ikke får den ekstra væske, der er i vådfoder. Find lækkert kattefoder - både tørfoder og vådfoder -  i høj kvalitet her på siden.