Du er her: Forsiden Diafarm potevoks til hunde

Diafarm potevoks til hunde

En hunds poter er fra naturens side skabt sådan, at trædepoterne kan tåle at gå på alt muligt naturligt forekommende, uden at de tager skade af det. Det er vældig smart, da hundepoter konstant vil være i kontakt med ethvert underlag, når hunden går på det.

Der er dog somme tider noget på fortove og gader, som ikke er naturligt, og som kan beskadige hundens poter. Det kan være sådan noget som glasskår eller andre skarpe genstande, som kan risikere at skære hul i poten. Det kan også være for eksempel vejsalt og grus, som bruges om vinteren i forbindelse med sne og is.

Disse ting kan skade trædepuderne, og det kan være meget smertefuldt for hunden. For at undgå, at det kommer til at gøre skade på poterne og for at lindre, så kan du smøre poterne ind i potevoks fra Diafarm.

Hvad gør potevoks?

Potevoks er et smøremiddel, der blødgør og beskytter hundens trædepoter. Når poterne bliver smurt ind i Diafarm potevoks, så forebygger du, at trædepuderne tørrer ud og dermed bliver mere sårbare over for sådan noget som vejsalt, som belaster poterne meget.

Det gode, som en kvalitets-potevoks gør for poterne er blandt andet følgende:

  • Den beskytter imod vand, sne, is og salt
  • Den danner en beskyttende hinde hen over poterne
  • Den plejer og blødgør poterne

Dermed bliver hundens trædepuder mere smidige og modstandsdygtige over for vintervejr, saltning og grusning.

Hvordan bruges potevoks?

Potevoks virker bedst, hvis det bruges præventivt og i god tid, inden det bliver vinter. Det vil sige, at du skal begynde at smøre poterne godt ind, inden der bliver saltet. Er poterne allerede blevet skadet, så er det nødvendigt, at du får behandlet skaderne først, inden du begynder at bruge potevoks.

Når det er ved at være sæson, så bør du smøre hundens poter ind i potevoks, inden I går ud ad døren. Når I kommer hjem igen efter at have gået tur, er det en god idé at tørre og skylle poterne af for vejsalt. Vejsalt er meget hårdt og udtørrende for hundens poter. Derfor bør du minimere risikoen for, at poterne lider overlast.

Den specialfremstillede potevoks fra Diafarm kan holdes frostfrit helt ned til minus 18 grader. Du kan derfor roligt smøre hundepoterne ind i den, selv om det er ekstremt koldt udenfor. Den skal nok bibeholde dens gode effekt.

Alle hundes poter kan beskyttes

Uanset om du har en lille eller en stor hund, så kan dens poter beskyttes med potevoks. Hunde i alle størrelser og i alle aldre kan med fordel smøres med Diafarm potevoks før gåturen. Dermed er trædepuderne godt beskyttet, og du forebygger diverse skader, som hunden kan pådrage sig ved at gå tur. Det er især vigtigt om vinteren på grund af vejsalt og groft grus, men faktisk kan du godt fortsætte med pedicuren året rundt. En hund kan altid risikere at træde op i noget, som kan beskadige dens poter.

Husk at få skyllet voksen af, når I kommer hjem igen efter gåturen.

Diafarm potevoks plejer og beskytter hundens poter

Vind og vejr kan godt sætte sine spor på hundepoterne. Det gælder faktisk i løbet af alle fire årstider. Det kan være medvirkende til, at trædepuderne bliver tørre, snavsede, får rifter eller på anden måde lider overlast. Det kan være sådan i perioder, at poterne har brug for lidt ekstra pleje.

Hold øje med, om der er nogle rifter, sår eller noget tørhed, og plej poterne derefter. Det bedste middel til at gøre det med er Diafarm potevoks.

Køb hos Canem  og støt 1 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Canem og støt 2 danske arbejdspladser!