Du er her: Forsiden Kattehalsbånd

Kattehalsbånd

Et halsbånd til katten er med til at give personlighed, tryghed og ikke mindst sikkerhed. Har du en udekat, kan det få ekstra, stor betydning, at dit kæledyr bærer et bånd om halsen med navnetag.

Hos Canem.dk finder du et stort udvalg af moderne kattehalsbånd. De varierer i look, størrelse og stilart. Om du er til det enkle og stilrene design, eller om du vil have et dekoreret halsbånd med en lille klokke, er helt op til dig.

Halsbånd til katte kan købes fra nogle af de største producenter af udstyr til kæledyr – herunder HUNTER og Karlie.

Vælg din favorit i dag og beskyt din kat fremover, så den kan få hjælp til at komme hjem igen eller bliver set i trafikken.

Kattehalsbånd til ethvert behov

Det er forskelligt fra katteejer til katteejer, hvad der er årsagen til, at husstandens lille, pelsede kæledyr skal bære halsbånd. Det kan være for at blive set udenfor, for at lade andre se hvor katten bor, eller det kan være for dekorationen skyld. Uanset hvad dit formål er, finder du de mest moderne og stilfulde halsbånd til katte hos Canem.dk.

Det er årsagen, der skal være afgørende for, hvilket halsbånd du vælger. Er det for at lade katten blive set i trafikken, skal du gå efter halsbåndene med reflekser, og er det for at andre kan se, hvor kæledyret hører til, skal du vælge halsbåndene med plads til navneskilt.

Køb det bedste kattehalsbånd til dit kæledyr

Hvad det bedste halsbånd til katten er, vil afhænge af formål og ikke mindst kæledyrets størrelse. Det er vigtigt for kattens komfort, at du vælger halsbånd til den i den korrekte størrelse. Tilbehøret må hverken sidde for stramt, ligesom det heller ikke skal være løst, så der er risiko for, at katten kan hænge fast i grene, når det er aktivt i naturen.

De fleste moderne halsbånd til katte er lavet i justerbare designs, så du kan tilpasse tilbehøret til at sidde perfekt på dit kæledyr.

Vil du have det mest sikre kattehalsbånd, skal du vælge de nyeste modeller, der er lavet med et bevægeligt sikkerhedsklik. Denne funktion vil automatisk udløses, hvis katten skulle komme til at sidde eller hænge fast. Klikket udløser sig selv ved friktion, og halsbåndet åbnes på 1 sekund.

Vælg halsbånd til katte i de sundeste materialer

Det skal være muligt for din kat at bære sit elegante sikkerhedshalsbånd døgnet igennem. I denne forbindelse spiller materialet en afgørende rolle. Vil du give dit kæledyr et halsbånd af fineste kvalitet, skal du vælge et design af ægte læder.

Det er den familieejede virksomhed, HUTNER, der er den førende producent på det internationale marked, når det kommer til at bruge kernelæder i fremstillingen af halsbånd.

Vælger du et kattehalsbånd i bison- eller oksenappalæder, får din kat maksimal komfort og bevægelsesfrihed med sit tilbehør. Naturlæder giver de egenskaber, at materialet bliver mere blødt og behageligt, des længere tid det anvendes.

Der skabes ikke grimt slid på halsbåndets overflade. Læderet får patina, der gør det stilfuldt og flot på katten sæson efter sæson.

Skab sikkerhed omkring din kat med ekstra tilbehør

Der er flere muligheder for at højne sikkerheden omkring din kat med hensyn til tilbehør til halsbåndene. Det kan være den populære adressetønde, der kan sættes i halsbåndet. Inde i ”tønden” kan du placere en seddel med navn og adresse på katten og dens hjem.

Derudover findes der klokker, som kan bruges til både inde- og udekatten.

De nyeste halsbånd på markedet er LED-tilbehør, der fungerer som ét oplysende kattehalsbånd. Disse moderne og funktionelle halsbånd findes i flere farver, og de kan sættes til at blinke, hvis der skulle være behov for det.