Du er her: Forsiden Udstyr til dit kæledyr fra Moderna Products der er nemt at rengøre

Udstyr til dit kæledyr fra Moderna Products der er nemt at rengøre

I vores moderne verden, hvor livet bare flyver afsted med 100 kilometer i timen, kan det være svært at finde tid til det hele. Har du kæledyr så ved du, at dine dyr er en af de ting, du altid gerne vil have mere tid til. Moderna Products har sat sig for at skabe en række af praktiske og moderne produkter, der passer til den moderne livsstil. Dette inkluderer udstyr til din hund, kat eller gnaver, som er nemt at arbejde med, nemt at vedligeholde og rengøre, og som holder længe, så du kan fokusere din tid på dit kæledyr i stedet for.

 

Alle produkter fra Moderna Procts er lavet i stærkt og holdbart plast, som selvfølgelig ikke indeholder nogle former for giftstoffer, og som nem kan blive genbrugt, når det har udtjent sit formål. Alle produkter er godkendt til brug i forbindelse med madvarer, de kan alle komme i opvaskemaskinen, og de er alle nemme og sikre for dig at bruge. Du skal ikke bekymre dig om andet, end at få det bedste ud af produkterne sammen med dine elskede kæledyr.

Det vigtigste til din kat

Fra Moderna Products får vi blandt andet komplette serier af udstyr til katten i flot og moderne design og stilfulde farver. Hver serie tilbyder alt det vigtigste udstyr til din kat i form af kattebakke med eller uden låg og lem, en transportkasse til når din kat for eksempel skal til dyrlægen eller i kattepension, madskål, vandskål og ikke mindst en matchende opbevaringskasse, der holder maden frisk og lækker længst muligt.

Forkæl din kat med det bedste, mest stilfulde design og gør livet nemmere for dig selv, når tingene skal vaskes og holdes ved lige.

Det helt basale til din hund

Moderna Products laver ligeledes komplette serier af udstyr til menneskets bedste ven, der endda kan fås i matchende design, hvis du allerede har udstyr til katten. Designet er ligeledes smart og moderne og passer fint ind i ethvert hjem. I hver serie finder du et transportbur til den lille hund, så den nemt kan sidde i bilen, madskål og vandskål og den matchende opbevaringskasse, så hundens mad forbliver sprødt og ikke bliver trist og kedeligt.

Fra mærket kan du også få den velkendte og praktiske hundekurv i plast, der er nem og hurtig at rengøre, men samtidig er helt perfekt og dejlig blød, hvis bare du putter et tæppe eller en pude i til hunden. Plaskurven findes i syv forskellige størrelser og fire forskellige farver, så du garanteret kan finde en, der passer perfekt til både dig og din hund.

Lidt til kaninen eller den store gnaver

De flotte, stilfulde produkter fra Moderna Products passer i sine små størrelser også fint til f.eks. kaniner, marsvin eller chinchillaer. Også her får du brug for transportbur, mad- og vandskåle og opbevaringskassen til foder. Husk de store gnavere både skal have foderpiller og masser af hø, så måske du får brug for to opbevaringskasser!

Derudover findes der fra Moderna Products også et praktisk gnavertoilet, der placeres i hjørnet af buret, der hvor gnaveren normalt går på toilet. Således kan du begrænse rengøringen til at lille område og toilettet, der selvfølgelig er i plast, er nemt og hurtigt at gøre rent. Gnavere er heldigvis renlige af natur og trænes hurtigt til at bruge toilettet.

Find dit udstyr hos Canem

Her på siden har vi et lille udvalg af produkter fra Moderna Products, så du får adgang til de smarte og moderne produkter. Glæd dig selv og dine kæledyr med nyt udstyr, der gør livet nemt og bekvemt og giver jer mere tid sammen hver eneste dag!