Du er her: Forsiden Kattebakke Flip Cat Jumbo - Sort
Stor kattebakke

Flip Cat Jumbo - Sort

359,00 DKK

Bestil om senest og få sendt varen i dag.


Lukket kattetoilet i jumbo størrelse
Mål = B: 43,9 cm x L: 57,6 cm x H: 41 cm
Aktivt kulfiler sørger for at mindske lugten
Medfølgende grus-skovl

Beskrivelse

Jumbo Flip Cat toilet til din kat

Et lukket kattetoilet giver din kat det privatliv, den har brug for. Katte er sky væsner og kan have brug for et lukket kattetoilet, hvor de kan være for sig selv. Lige så vel som os andre, har katten ikke lyst til at blive betragtet, mens den får ordnet det, den skal have ordnet.

Det er yderst fleksibelt med et håndtag, så det kan nemt og hurtigt flyttes. Den bedste fordel ved dette kattetoilet er dog uden tvivl kulfilteret, der er en del af toilettet. Med dette filter mindskes lugten fra din kats efterladenskaber betydeligt.

Dermed kan du stille kattetoilettet i de fleste rum uden at frygte for at blive generet af lugten!

God størrelse

Når din kat skal, så skal den jo, og her er det vigtigt, at der er plads nok til katten, så den ikke skal være krympet helt sammen inde i toilettet. Kattetoilettet er følgende mål: 45 x 58 x 42 cm. Det er dermed vigtigt, at du sikrer dig, at din kat vil have plads nok herinde, men målene burde passe til en gennemsnitlig størrelse kat. 

Med dette toilet bliver det altså meget nemmere for din kat at gå på toilettet. Håndtaget gør, at du nemt og belejligt kan flytte toilettet rundt alt efter behov, når du skal gøre rent, eller blot vil flytte den ud af syne, hvis du får gæster.  • DKK samarbejdspartner
  • Fri fragt - pakkeshop over kr. 599,-
  • 1-3 dages levering på lagervarer
  • 14 dages returret
  • Følg os på Facebook & Instagram